Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

De gekste feesten op de Amerikaanse universiteiten!

Amerikaanse feesten op universiteiten

Iedereen kent het wel, die films over het Amerikaanse studenten leven op de universiteiten. In Amerika zijn universiteiten heel anders in gericht dan wij gewend zijn in Nederland. De universiteiten in Amerika zijn veel groter en bekender dan die van ons kleine landje. De universiteiten daar staan bekend als gehele studentendorpen, de studenten wonen en studeren op de universiteit. Dat betekend ook dat de studenten veel faciliteiten hebben en ontspanning zoeken op de campus van de universiteit.  De Amerikaanse universiteiten staan dan ook bekend om gekke feesten en wilde avonden met de leukste drankspellen!

Beerpong is afkomstig uit Amerika

De Amerikaanse studenten organiseren veel feesten op de campus hierbij kan jij denken aan feesten zoals die in de film American Pie zichtbaar waren. Hierbij wordt er drank gedronken uit de bekende rode American Cups en vele verschillende soorten drank genuttigd. Beerpong is bijvoorbeeld afkomstig uit Amerika. Op de Amerikaanse universiteiten werd beerpong al gespeeld toen het bij ons nog helemaal niet bekend was. De Amerikanen lopen dus vaak voor op ons Nederlander als het aankomt op de te gekke drankspellen. Maar ook in Nederland komen deze trends langzaam naar voren. Drinken en spelletjes gaan inmiddels ook in Nederland hand in hand.

Amerikaanse drankspellen worden steeds populairder

Door verschillende social media zoals Snapchat en Tiktok zien wij in Nederland steeds vaker wat er echt gebeurt bij die Amerikaanse feesten. Verschillende kanalen laten ons Nederlanders de leukste en gekste drankspellen zien waarbij bier en drank in overvloed wordt gedronken. Het resultaat is natuurlijk een stijgende vraag naar leuke spellen zoals in Amerika. De biertrechter bijvoorbeeld is een attribuut dat door de studenten in de VS al vaak werd gebruikt voor het dronken voeren van elkaar, deze is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar.

Organiseer je eigen feuten feest!

Met de opkomst van verschillende webshops worden de Amerikaanse trends nauw gevolgd en voortgezet in Nederland. Wie dus op zoek is naar de leukste gadgets en spellen voor een avond feesten kan nu ook in Nederland een te gek Amerikaans universiteits feest vieren!