Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

De Landelijke Vastgoed Opkoper voor een directe verkoop met 100% zekerheid

Voor het laten opkopen van vastgoed bent u bij De Nationale Vastgoedportefeuille voortaan aan het juiste adres. Dit nieuwe samenwerkingsverband bestaat uit diverse makelaars, beleggers en opkopers door heel Nederland. En dit samenwerkingsverband zorgt ervoor dat vastgoed minder lang leegstaand zal zijn. Dit heeft weer positief effect op de woningmarkt en de schaarste waar sprake van is in Nederland. Een van de speerpunten van De Nationale Vastgoedportefeuille is dat leegstand in Nederland echt voorbij moet zijn. Met de schaarste in dit kleine land is het onacceptabel dat er zoveel leegstand is.

Daarnaast draagt De Nationale Vastgoedportefeuille eraan bij dat alle vastgoed door heel Nederland effectiever wordt ingezet. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel de druk uit de directe omgeving om vastgoed te koppelen aan een bepaald / collectief gedragen doeleinden. Het transformeren van een kantoor naar een woning is uiteraard alleen aan te raden als er openbaar vervoer in de omgeving is. Wat tegenwoordig veel gebeurt, waardoor er effectiever met beschikbare grond en vastgoed wordt omgegaan, is dat oude bedrijfspanden verhuizen naar de rand van de stad. Hierdoor kunnen veel oude kantoorpanden omgezet of getransformeerd worden naar woningen. Hetzij voor de particuliere verhuurmarkt, hetzij voor een verkoop als koopwoning. Ook komt projectontwikkeling hier om de hoek kijken, omdat veel oud vastgoed-eigenaren met stukken (bouw)grond of kavels vaak ook gewoon projecten mogelijk maken in delen van een stad die in handen ligt van grond- of vastgoedeigenaren.

De Nationale Vastgoedportefeuille kunt u zien als de bij uitstek geschikte firma die zich met dergelijke vraagstukken bezig houdt. Dankzij het brede draagvlak van De Nationale Vastgoedportefeuille en de verschillende partners, die bestaan uit bouwbedrijven, makelaars, grote beleggers en opkopers, is dat u altijd een goed bod ontvangt. Mocht u dus vastgoed, bouwgrond, kavels, huizen of bedrijfspanden willen verkopen aan een opkoper of beleggingsmaatschappij. Surf dan naar de website van De Nationale Vastgoedportefeuille.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/