Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

De voordelen van een hardcover boek drukken boven een E-book uitgeven

Een hardcover boek drukken leidt tot een uniek resultaat. Met de professionele diensten van De Beste Boekdrukkers wordt de inhoud van uw titel op een aantrekkelijke manier tot een echt leesproduct omgevormd. De ‘echte’, papieren boeken hebben zelfs na de komst van de E-reader niet aan populariteit ingeboet. Fervente lezers en boekliefhebbers kunnen talloze redenen noemen om de boekenplank met fysieke exemplaren te vullen, in plaats van een elektronisch boek te lezen. Wat zijn redenen om geen digitale versie, maar een hardcover boek te laten drukken?

De beleving van de lezer

Bent u een fervent lezer, dan herkent u het gevoel ongetwijfeld maar al te goed. Het openslaan van het nieuwe boek, door de pagina’s heen bladeren, het papier voelen en de geur ervan opsnuiven. Wilt u de lezer van uw werk dus een echt plezier doen? Dan zorgt u ervoor dat al zijn zintuigen geprikkeld worden. Besluit u bij De Beste Boekdrukkers een hardcover boek te laten drukken? Dan zullen geïnteresseerde kopers u dat in veel gevallen in dank afnemen.

Het genot van een volle boekenkast

En om nog even verder in te haken op het hierboven genoemde punt: de zintuigen van een boekliefhebber worden ook geprikkeld bij het zien van een volle boekenkast. De vele kleuren, stijlen en lettertypen die de ruggen van de boeken tonen, maken een dergelijke kast een interessant geheel. Een boekenkast is bovendien niet alleen een lust voor het oog, maar voor een lezer ook een manier om te laten zien wat voor een persoon hij is en welke interesses hij heeft. Het laten drukken van een hardcover boek is voor fanatieke lezers dus een echte traktatie.

Het praktische voordeel van een fysiek exemplaar

Tot slot heeft een boek met een harde kaft nog een belangrijk praktisch voordeel. Waar een E-reader over een volle batterij dient te beschikken en regelmatig opgeladen dient te worden, is dat bij het ouderwetse, vertrouwde boek niet nodig. Met een hardcover boek is de lezer niet afhankelijk van extra factoren, zoals een batterij. Een boek met een harde kaft slaat hij open waar en wanneer hij maar wil.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/