Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Door wijn te bestellen bij deze slijterij in Den Bosch bent u verzekerd van een goede fles

Wijn bestellen bij een goede slijterij die verstand van zaken heeft, doet u bij Bell Wines in Den Bosch. Dit bedrijf is opgezet door een ondernemerskoppel in de horeca (misschien kent u restaurant 7evenden Hemel wel), en na jarenlange horecaervaring hebben ze besloten om hun gastvrijheid door te zetten in een online slijterij. Ondertussen is Bell Wines in Den Bosch een heus begrip, omdat u er kwalitatief hoogwaardige wijn kunt bestellen, tegen een scherpe prijs. Witte, rode, mousserende, rosé én biologische wijn vindt u er allemaal, en u kunt zelfs genieten van een goed glaasje port.

Een uitstekend proefpakket bestellen

Omdat deze ondernemers zo’n fan zijn geworden van wijn en uitstekende smaak hebben opgedaan, hebben ze een private label opgericht. De flessen die hier deel van uitmaken, kunt u proeven door het proefpakket te bestellen. Deze koopt u tegen een zeer schappelijke prijs van € 35,-. In het proefpakket zitten de volgende flessen wijn:

  • Een fles Sauvignon Blanc
  • Een fles Chardonnay Pays d’Oc
  • Een fles Blush rosé
  • Een fles Merlot
  • Een fles Cabernet Sauvignon
  • Een fles Cigale Classique Chardonnay Viognier

Door dit proefpakket van heerlijke wijn te bestellen in Den Bosch bij deze online slijterij, ontdekt u de diverse smaken en is het organiseren van een wijnproeverij bij u thuis of op een andere locatie zo gebeurd! Dat is natuurlijk erg gezellig, maar ook leerzaam. Misschien bent u wel een vinoloog in spé!

Bestel uw flessen wijn vandaag nog

Heeft u een aantal flessen op het oog die u in het online assortiment heeft gezien? Bestel deze dan eenvoudig via de website. De verzendkosten zijn € 7,95 maar als u in de buurt van Den Bosch woont, is het net zo makkelijk om uw bestelling gratis af te halen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan ook een kijkje op de website waar u de contactmogelijkheden vindt.