Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Kerstverlichting voor buiten

Kerstmis vieren zonder een traditionele kerstboom is voor de meesten onder ons totaal ondenkbaar. Al jaar en dag worden alle woonkamers in de maand december versierd met prachtige, verlichte dennenbomen. Toch is een kerstboom niet alleen binnenshuis, maar ook buiten een perfecte aanvulling op het kerstverhaal. Een buiten kerstboom is energiezuinig, gaat jarenlang mee en is verkrijgbaar in alle denkbare afmetingen en uitvoeringen.

Beleef het kerstgevoel in jouw tuin

Wanneer de gezelligste tijd van het jaar voor de deur staat, zijn we allemaal druk in de weer om het kerstgevoel in onze huizen binnen te brengen. Maar het echte kerstverhaal speelt zich buiten af. En precies om die reden is het dan ook niet gek dat je de nodige aandacht besteedt aan de kerstversiering in jouw tuin. En zeg nu zelf, is er een leuker gevoel dan op kerstwandeling te gaan en met volle teugen te genieten van alle verlichte kerstbomen buiten?! Met een eigen buiten kerstboom beleef je dit gevoel elke dag opnieuw vanuit je eigen zetel. Wil jij jouw tuin ook graag in de kerstsfeer brengen met een mooie buiten kerstboom? Dan is een kerstboom voor buiten met ledverlichting de beste keuze!

Buiten kerstboom met ledverlichting

“Oh dennenboom, oh dennenboom,…”. De tijden waarin alle kerstbomen natuurlijke dennenbomen moesten zijn, zijn inmiddels al lang voorbijgestreefd. Gelukkig maar! Het is dikwijls een lange en moeizame zoektocht naar een passende dennenboom met de ideale vormen voor in jouw woonkamer. Daar komt nog eens bij dat je ieder jaar opnieuw je hele verlichting uit de war moet halen en dat je tot Pasen naalden aan het opruimen bent. Door een led kerstboom voor buiten in te schaffen, behoren al deze ongemakken tot het verleden. En een led kerstboom voor buiten biedt je nog veel meer aantrekkelijke voordelen. Dankzij de superieure kwaliteit van de ledverlichting ben jij zeker van een kerstboom die jarenlang meegaat. Deze buiten kerstbomen zijn in een-twee-drie opgezet en afgebroken en creëren dezelfde, gezellige kerstsfeer als een echte dennenboom. Bovendien zijn de led kerstbomen in zeer compacte afmetingen op te bergen waardoor jij geen grote, moeilijk te verplaatsen dozen meer nodig hebt voor je kerstboom.

Led kerstboom voor buiten op een paal

In de maand december, wanneer het buiten behoorlijk koud is, is het niet erg aangenaam om lange tijd in je tuin te verblijven. Wil jij jouw voor- of achtertuin toch graag aankleden met een mooie buiten kerstboom? Kies dan voor een led kerstboom op paal. Deze kerstbomen voor buiten zet je in een kwartiertje op en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van twee, drie of vier meter. Deze kerstbomen worden inclusief mast geleverd en komen met honderden ledlampjes van uitstekende kwaliteit. Bevestig de snoeren snel en eenvoudig aan de paal en geniet van een oogverblindend lichtspektakel. Wil jij een grote, imposante buiten kerstboom in jouw voortuin of dacht jij eerder aan een iets kleiner model met beperkte verlichting? De buiten kerstbomen op paal zijn beschikbaar in diverse groottes en met diverse hoeveelheden ledlampjes in verschillende kleuren. Afhankelijk van de grootte van jouw voor- of achtertuin en jouw persoonlijke voorkeur kies je voor het model dat het best op jouw wensen aansluit. Alle onderdelen van de buiten kerstboom op paal zijn van hoogwaardige kwaliteit die jouw boom beschermen tegen alle soorten (barre) weersomstandigheden.

Buiten kerstboom aan de ingang van jouw woon- of werkruimte

Is jouw achtertuin niet zo groot of wil je jouw gasten al bij het binnenkomen een fantastisch kerstgevoel bezorgen? Dat kan met een kerstboom voor buiten aan de deur! De deurmodellen voor buiten hebben een formaat van 210 bij 85 centimeter en kunnen daarmee probleemloos geplaatst worden aan iedere deur met standaard afmetingen. Niet alleen voor bij jou thuis, maar ook op jouw bedrijfsterrein is een buiten kerstboom een echte eyecatcher. Plaats een buiten kerstboom aan de deur van je receptie of inkomhal en geef al jouw medewerkers en bezoekers onmiddellijk een echt kerstgevoel. Het opzetten van een buiten kerstboom voor aan de deur is zo eenvoudig dat je dit snel eventjes tijdens je pauze kunt doen. En, ook niet onbelangrijk, de led kerstbomen voor buiten hebben een laag energieverbruik dus je hoeft je geen zorgen te maken over de extra kosten.

Buiten kerstboom aan de muur

Wil jij jouw privé- of bedrijfstuin tijdens de feestdagen graag versieren met een echte, originele kerstboom voor buiten? Wat dacht je van een kerstboom tegen de muur van jouw woning of gebouw? Een kerstboom tegen de muur is ideaal voor wanneer je weinig plaats hebt, maar toch graag een gezellige sfeer wilt creëren. Bevestig jouw muurkerstboom op de begane grond of verras al je bezoekers en plaats ‘m iets hoger voor een “special effect”. Nog niet genoeg van de kerstbomen voor buiten? Bevestig meerdere muurmodellen aan je schutting, hekwerk of garage en beleef kerst in ieder hoekje van jouw tuin!

Wat met de bijbehorende accessoires?

Afhankelijk van het model dat je bestelt, vraagt een buiten kerstboom om verbindingssnoeren, vlaggenmasten, afstandsbanden en Volt transformators. Wanneer je een kerstboom voor buiten bestelt, worden al deze extra accessoires er gewoon bij geleverd en hoef je je daar dus verder niets van aan te trekken. Wil jij extra accessoires voor jouw kerstboom voor buiten of heb je meer verlengsnoeren nodig o.w.v. de afstand tussen jouw muurkerstbomen? In onze webshop kan je al jouw kerstversiering in een paar muisklikken naar hartenlust bijbestellen.