Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Een volledige en persoonlijke schuldhulpverlening in de buurt van Rotterdam

In de schulden zitten is niet bepaald gemakkelijk. Het achtervolgt iemand constant en vaak wil men het wel oplossen, maar lopen er toch zaken mis door de vele informatie, regels en formulieren. Er worden op deze manier soms verplichtingen vergeten en hierdoor hoopt de stress zich verder op. Kampt u met bepaalde schulden en wilt u hier een oplossing voor vinden? Zoekt u hiervoor schuldhulpverlening in de regio Rotterdam? Dan is Modus Vivendi in Zwijndrecht de aangewezen partij voor u. De missie van deze organisatie is om de schuldenproblematiek een plaats te geven in de samenleving. Dit betekent dat u hier vertrouwt op een contactpersoon en specialist die uw problemen altijd serieus neemt. Vaak hangen financiële problemen samen met specifieke situaties en emotie. Vandaar dat hier altijd een mensgerichte benadering wordt gehanteerd, met wat voor schulden u ook te maken heeft.

Een compleet traject voor schuldhulp

Wanneer u te maken heeft met schulden of wanneer het water zelfs tot aan uw lippen staat, is een professionele schuldhulp zeker noodzakelijk. Modus Vivendi in Zwijndrecht biedt schuldhulpverlening aan particulieren en bedrijven in de wijde omgeving van Rotterdam die op zoek zijn naar een oplossing. Maakt u zich zorgen over uw vaste lasten of heeft u zelfs al te maken met deurwaarders en incassobureaus? Geen uitdaging is te groot voor deze gespecialiseerde organisatie. Op zowel particulier als zakelijk gebied bemiddelen de specialisten tussen u en uw schuldeisers. Hierin gaan zij stap voor stap te werk en communiceren ze op een professionele manier, zodat door goede samenwerking een oplossing kan worden geboden. Samen met cliënten, crediteuren, partners, medewerkers en ambassadeurs vormt Modus Vivendi een hecht samenwerkingsverband.

Vraag naar de mogelijkheden in uw situatie

Weet u geen raad meer met uw financiële situatie? Vraag dan naar de mogelijkheden die deze organisatie u kan bieden. Op het gebied van schuldbemiddeling (NEN-8048), beschermingsbewind en Wsnp kunt u hier altijd terecht wanneer u naar passende schuldhulpverlening in de omgeving Rotterdam zoekt.

https://modusvivendi.nl/