Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een container huren

Als je gaat verbouwen dan heb je vaak een container nodig. Er komt namelijk zo veel troep en afval bij kijken dat je het niet allemaal in je kleine containertje krijgt. Het is daarom handig om een container te huren. Heb je bijvoorbeeld een huis gekocht in Utrecht dan kun je een container huren, Utrecht biedt genoeg opties. Het is wel van belang om de juiste container uit te kiezen. Je hebt namelijk een verschil in groottes maar ook in het soort containers.

 

Het soort container

Wil je een container huren in Utrecht? Dan is het van belang dat je de juiste soort container uitkiest. Er zijn verschillende soorten containers. Ten eerste is er een container voor puinafval. Bij puinafval moet je denken aan metselpuin, tegels en dakpannen. Ten tweede bestaat er een grofvuil container, In een grofvuil container kun je oud en kapot meubilair kwijt, oude gordijnen of sanitair. Ook kun je kiezen voor een bouwafval container. In een bouwafval container mag meer verschillend afval worden weggegooid. Naast puinafval en grofvuil kun je hier ook hout, glas en plastic in kwijt. Ben je meer gefocust op buiten werk? Dan zijn daar ook aparte containers voor beschikbaar. Ten eerste heb je de tuinafvalcontainer, hier kun je onder andere plantenresten en snoeiafval kwijt. Je kunt ook kiezen voor een hout container. Zoals de naam al zegt kun je hier alleen hout in kwijt zoals takken en boomstammen. Maar ook houten kozijnen of deuren kunnen hierin. Tot slot heb je nog de grondafval container. Dit is vooral bedoeld voor grondsoorten zoals zand, veen of aarde.

 

Kosten container huren Utrecht

Wil je een container huren in Utrecht dan kunnen de kosten erg verschillen. De kosten hangen af van het soort container en de grootte van de container. Het spreekt natuurlijk voor zich dat hoe groter de container is hoe duurder de container huren wordt. Vaak zijn containers verkrijgbaar van 3 kubieke meter tot 9 kubieke meter. Ook is in de prijzen een bepaalde regelmaat te zien. Hoe meer verschillend soort afval je in de container mag gooien, hoe duurder de container wordt.

https://afvalcontainerskorevaar.nl/container-huren-utrecht/