Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Telefonie

Een groot assortiment telefoonhoesjes

Een passend en geschikt telefoonhoesje uitkiezen voor je smartphone kan behoorlijk lastig zijn. Op het gebied van soorten, stijlen en functionaliteiten is er namelijk een haast onbegrensde keuze aan smartphonehoesjes. Denk bijvoorbeeld aan een strak ontworpen Samsung S20 hoesje of aan de veelkleurige en gewaagde ontwerpen voor Apple iPhones, HTC smartphones of Sony’s. Door op een aantal zaken te letten, wordt het een stuk gemakkelijker om de juiste keuze te maken. Gebruik onze tips en je komt vanzelf bij een voor jou perfecte telefoonhoes uit!

Kies voor een veilig hoesje

Van belang bij de keuze voor een smartphonehoesje is in de eerste plaats het niveau van bescherming dat een hoesje kan bieden. Zeker als je een dure smartphone hebt gekocht of in de bouw werkt, is het belangrijk om voor een sterke smartphonehoes te kiezen, die de telefoon bij een onverhoopte valpartij goed beschermt. Met name stevige kunststof hoesjes zijn dan aan te raden. Eventueel kun je voor de extra veiligheid naast een Samsung hoesje nog een aanvullende veiligheidsmaatregel inbouwen door er een screenprotector bij te kopen

Een stijlvol hoesje met de juiste uitsparingen en vakjes

Het is cruciaal om een hoesje te kiezen dat gemaakt is voor het merk en type smartphone dat je gebruikt. Zo niet, dan kom je in de problemen met de uitsparingen voor de camera, microfoon, vingerscan en/of de bedieningsknoppen. Let tevens op de mogelijkheden die het smartphonehoesjes biedt om pasjes in op te bergen. Niets is er zo handig als een telefoonhoes waar je je bijvoorbeeld je ID-kaart en bankpas, en natuurlijk foto’s van je geliefden in op kunt bergen.

En natuurlijk ga je voor een visueel fraai hoesje

Ten slotte is natuurlijk de uitstraling van je hoesje belangrijk. Als het je zakelijke telefoon betreft, wil je natuurlijk een strak en stijlvol hoesje, bijvoorbeeld een zwarte telefoonhoesje van Casimoda waardoor je vingerafdrukken niet ziet. Voor een privé smartphone kan daarentegen juist een vrolijke of stoere stijl een leuk idee zijn.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht

Gerelateerde artikelen

Mijn iPhone is kapot, wat nu?

Sony Xperia L4 hoesje

3 Kapotte telefoon? Beter repareren dan nieuw kopen!