Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Industrie

Een krachtige hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Voert u bij uw bedrijf regelmatig grotere reinigingsklussen uit? Dan is het van belang dat uw hogedrukreiniger op professioneel niveau is. U moet er namelijk telkens weer op kunnen rekenen zodat u uw werkzaamheden voort kunt zetten. Daarvoor is een krachtige machine nodig die lang meegaat. Op die manier verwijdert u wegmarkeringen, reinigt u het bedrijfspand van buiten of verwijdert u oliën en vetten van uw bedrijfspand. Heeft u uw hogedrukreiniger voor professioneel gebruik nog niet gevonden? Neem dan zeker een kijkje bij Van Spelden. Hun aanbod biedt vele mogelijkheden!

Maatwerk in industrieel reinigingsmateriaal

Bij Van Spelden weten ze als geen ander welke hogedrukreiniger aansluit bij uw werklocatie. Zij zijn namelijk al 25 jaar werkzaam in de nieuwbouw, reparatie en verhuur van reinigingsmaterieel voor de industrie. Een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik huurt of koopt u bij Van Spelden! In hun ruime aanbod treft u verschillende hogedrukinstallaties van toonaangevende merken als Falch. U vindt bij hen reinigers tot wel 2500 bar en daarnaast beschikken zij over onderdelen van de merken Uraca en Woma. Hiermee kunt u zelf een hogedrukreiniger ontwikkelen die geheel voldoet aan uw wensen. Tevens vindt u bij dit bedrijf:

  • Tankopleggers
  • Pompinstallaties
  • Vacuüminstallaties
  • Hogedrukinstallaties

Laat het onderhoud aan hen over

Niet alleen voor een nieuwe hogedrukreiniger voor professioneel gebruik bent u bij hen aan het juiste adres, maar ook voor het onderhoud. Is er een onderdeel kapot of zoekt u een specialist in onderhoud? De experts van Van Spelden zijn VCA gecertificeerd en staan voor u klaar! Hierdoor repareren zij hogedrukinstallaties tot wel 3000 bar, bieden zij onderhoud én renovatie.

Reken af met vuil

Maak vuile oppervlakten op uw terrein verleden tijd en huur een professioneel hogedrukreiniger. Wilt u meer informatie ontvangen of wenst u vakkundig advies? Neem dan contact op met deze specialist en zij vertellen u graag meer.

https://www.vanspelden.com/nl/