Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een occasion kopen in de omgeving van Veenendaal

Ik was op zoek naar een goede occasion in de buurt van Veenendaal voor een goede prijs. Als ondernemer van mijn bedrijf, moet ik vaak ergens naar toe reizen om met verschillende klanten te overleggen en natuurlijk om mijn verkooppresentaties te houden op verschillende locaties. Daarom leek het mij een goed idee om een auto te nemen die we bij het bedrijf laten passen. Zo kunnen mijn medewerkers deze ook gebruiken als ze bijvoorbeeld namens het bedrijf ergens naar toe moeten.

Een betaalbare occasion ergens vinden in Veenendaal

Ik wilde wel dat mijn occasion in de omgeving van Veenendaal wel te betalen was qua brandstof en meer. Want als ik deze vaker wilde inzetten om naar verschillende klanten te gaan, moet ik daarvoor ook het budget hebben om te allemaal te kunnen betalen. Ik dacht ik dat het met mijn budget wel zou lukken om een occasion te vinden met de wensen die ik wilde, maar dit bleek moeilijker dan ik dacht. Bijna alle garages waar ik langs was geweest hadden veel duurdere occasions staan die ik net niet kon betalen. Maar na een tijdje zoeken kwam ik via het internet op de website van Garage Geurtsen terecht. Daar hadden ze allemaal occasions voor een betaalbare prijs.

Precies wat ik zocht in een occasion

Ik keek in het assortiment van de garage en zag daar meteen een occasion staat die mijn interesse had en ook nog eens binnen mijn budget viel. Hij was compact en makkelijk te besturen volgens de informatie op de site. Dus heb ik meteen een offerte eruit gestuurd om te kijken of ze deze voor mij nog klaar hadden staan. Daarbij heb ik ook nog extra service genomen van het bedrijf zelf als er iets fout gaat met de auto zelf dat ik bij hen terecht kan. Binnen een paar weken had ik een bedrijfsauto en het is heerlijk om in te rijden.

Garage Geurtsen

Wilt u meer weten over de verschillende diensten die deze garage aanbiedt aan particulieren en bedrijven? Bekijk dan eens de website van hen via https://garagegeurtsen.nl/occasions-veenendaal/ voor meer informatie.