Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Spaanse Sloffen zijn de Populairste Sloffen van Nederland!

We kennen ze allemaal: Spaanse sloffen. De kans is zelfs groot dat je deze warme, soepele sloffen als eens aan je voeten hebt gehad, want deze sloffen zijn de populairste van Nederland! Generaties lang worden deze sloffen al gedragen. Misschien ken jij ze nog van vroeger, toen je moeder erop door het huis liep en ben je ze zelf ook blijven dragen. Misschien heb je ze later pas ontdekt, of denk je nu: hé, dat ziet er eigenlijk wel comfortabel uit! In elk geval worden Spaanse sloffen dus meer gedragen dan alle andere soorten sloffen. Maar waarom?

 

Spaanse sloffen zijn heerlijk warm

De buitenkant van dit type slof is eigenlijk altijd gemaakt van suède. De voering is meestal van wol, maar de meer voordelige versies hebben soms synthetisch wol aan de binnenkant. Deze combinatie van (voornamelijk) natuurlijke materialen zorgt voor een fijn, comfortabel en heerlijk warm gevoel in zelfs de koudste wintermaanden. Maar ook als het wat warmer is, kun je de sloffen prima dragen, omdat wol en leer allebei goed ademen. Je krijgt dus niet snel zweetvoeten in deze sloffen!

 

Spaanse sloffen gaan lang mee

Goede Spaanse sloffen zijn heel slijtvast. Toegegeven: de textuur van het suède verandert na verloop van tijd in meer glad leer, maar het slijt uiteindelijk heel langzaam. Ook de wollen voering zal wat platter worden en in het begin wat haartjes loslaten. Toch blijft ook de voering heel lang goed en lekker warm. Zo kun je met een paar Spaanse sloffen makkelijk een paar jaar vooruit, ook als je ze dagelijks in huis draagt.

 

Spaanse sloffen zijn voordelig

Deze klassieke sloffen zijn niet alleen fijn aan je voeten en slijtvast, ze zijn ook nog eens heel voordelig. Je haalt met Spaanse sloffen dus niet alleen een mooi en natuurlijk product in huis, het is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee! Dat is natuurlijk een prettig voordeel, zeker als je het hele gezin van warme voeten moet voorzien.

 

Kies je favoriete kleur

Ze komen niet alleen in alle maten, maar ook in heel veel kleuren! Zo kun je gaan voor de klassieke beige of lichtbruine variant, maar ook rood, zwart, blauw en zelfs roze sloffen zijn verkrijgbaar. Dat is ook leuk voor kinderen, die je vaak blijer maakt met een leuke, felle kleur, dan met dat ‘saaie’ zwart of bruin. Kies dus de kleur die jij of je kind het leukst vindt en die het best bij die favoriete huisbroek, onesie of pyjama past. Of kies meerdere kleuren, zodat je altijd in stijl op de bank kunt chillen!

 

Originele echte Spaanse sloffen!

Bij Shoeplace.nl kun je kiezen voor de originele van het merk Bernardino. Deze sloffen van hoge kwaliteit zijn natuurlijk gemaakt met een suède buitenkant en een voering van zuiver scheerwol. Ook hebben ze een extra tussenzool van vilt, die extra comfort biedt tijdens het lopen. Natuurlijk ontbreekt ook de karakteristieke veter langs de opening niet! Onze tip is wel om een maatje groter te kiezen dan je normaal gesproken doet, omdat deze Spaanse sloffen wat kleiner vallen dan veel andere sloffen en schoenen.