Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Een podium huren maakt uw feest of festival nog imposanter

Als u een feest of festival organiseert waarbij u ook optredens heeft geboekt, dan is een podium huren erg belangrijk. Door uw entertainers het podium dat ze verdienen te geven, wordt het optreden gelijk een stuk grootser. Op festivals is een podium bovendien een must, als zich veel mensen om de artiest verdringen dan is het belangrijk dat de artiest zich boven de menigte bevindt. Op deze manier kan iedereen het optreden bewonderen én wordt de artiest ook niet voor de voeten gelopen.

Een mobiel podium huren voor een snelle op- en afbouw

Als uw evenement slechts een enkele dag of zelfs een enkele avond duurt, dan is het zonde om een podium te huren waarbij er veel tijd gaat zitten in de op- en afbouw. In deze gevallen biedt het huren van een mobiel podium uitkomst. De podiums bevinden zich in grote trucks, welke met podium en al verplaatst kunnen worden. De podiums staan binnen mum van tijd en zijn op dezelfde manier ook zo weer af te breken. Erg handig als u snel een podium nodig hebt.

Een podium met een persoonlijke touch

Naast dat een mobiel podium erg makkelijk op- en af te bouwen is, is het podium ook naar eigen inzicht in te richten. Een mobiel podium is een podium op maat. U kunt zaken als licht en geluid zelf samenstellen en kunt ook de aankleding van het podium kiezen. Het podium kan helemaal bij de sfeer van uw feest passen.

Eén bedrijf voor alle podiumzaken

Behalve een persoonlijke touch, is het ook handig dat de mobiele podiums snel en makkelijk verplaatst kunnen worden. Doordat ze zich in trucks bevinden zijn ze ook makkelijk te vervoeren. Bij Douven Verhuur kunt u mobiele podiums huren waarbij ook het vervoer en het onderhoud geregeld wordt. U heeft verder geen omkijken meer naar het door u gehuurde mobiele podium.

https://douvenverhuur.nl/