Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Laat uw aluminium bedrukken bij deze specialist

Artisan Printing Service is gespecialiseerd in aluminium bedrukken. Laat uw logo, tekst of typenummer bedrukken op al uw gewenste aluminium objecten. Hierbij kunt u denken aan reclameborden, naambadges, halffabricaten en displays. Maar ook bedrukking op wijzer- en typeplaten, koekblikken en vlak plaatwerk is mogelijk. Door middel van geavanceerde druktechnieken en moduleerbare machines maakt Artisan Printing het mogelijk aluminium te bedrukken van allerlei vormen en maten. Dit gebeurt door het gebruik van twee componenteninkt, zodat er een krasbestendig en slijtvast resultaat behaald kan worden. Door de jaren heen heeft het bedrijf een schat aan ervaring en vakkennis opgedaan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Diverse technieken

Voor het bedrukken van aluminium en kunststof zijn er diverse technieken beschikbaar. Artisan Printing Service maakt gebruik van tampondruk, foliedruk en zeefdruk. Daarnaast is aluminium bedrukken met behulp van digitaal printen nu ook mogelijk. Dit zorgt voor een logo of afbeelding in fullcolour fotokwaliteit. Deze uiterst hoge kwaliteit komt het beste tot zijn recht op een ondergrond van gecoat, geanodiseerd en in kleur gespoten aluminium. Door de geavanceerde machines kunt u zowel grote als kleine aluminium objecten laten bedrukken. Ook vlakke, platte platen zijn geschikt om bedrukt te worden. Wilt u meer weten over mogelijkheden om aluminium te bedrukken? De professionele medewerkers geven u graag passend advies.

Service en passie

Artisan Printing Service begon meer dan dertig jaar geleden met de ontwikkeling en verkoop van tampondrukmachines. Later werd de focus verlegd naar het bedrukken van allerlei materialen met een specialisme in de bedrukking van metalen en kunststoffen objecten in allerlei vormen en maten. Het bedrijf verdiept zich graag in de mogelijkheden om op moeilijk te bedrukken materialen het beste eindresultaat te realiseren en is daarom een kenner op dit gebied. Op de website kunt u een uitgebreid portfolio vinden waarin u de vele creatieve mogelijkheden om aluminium te bedrukken kunt ontdekken.

https://www.artisan.eu/nl/