Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Particuliere dienstverlening

Het onderhouden van een bij makelaar in Brasschaat gekochte villa

Koopt u via uw makelaar in Brasschaat een mooie villa, dan kunt u rekenen op jarenlang woonplezier. Woonplezier dat onbezorgd blijft wanneer u enkele zaken op het gebied van onderhoud  onderneemt. Een dergelijke vrijstaande, luxe woning in een landelijke omgeving (vroeger noemde men het dan ook een landhuis) vereist namelijk wel wat onderhoud.  Cum Laude houdt zich hier als ervaren makelaar in Brasschaat wellicht niet mee bezig, maar kan u tijdens bijvoorbeeld een bezichtiging wel wijzen op deze aandachtspunten.

 

Bijhouden van het groen

Als u via deze makelaar in Brasschaat zo een prachtige, vrijstaande woning koopt, dan zult u binnenkort omgeven worden door groen. Het groen kenmerkt niet alleen uw eigen tuin, maar in verreweg de meeste gevallen ook de directe omgeving. Een mooie tuin vergt regelmatig vakkundig onderhoud om hem voor altijd zo oogstrelend mooi te kunnen behouden. Heeft u zelf groene vingers en heeft u voldoende tijd om deze taak op zich te nemen? Dan is dat mooi meegenomen. Gaat deze omschrijving echter niet voor u op, dan is het zaak een professionele hovenier in te schakelen.

 

Het gezond houden van het zwembad

Cum Laude is een makelaar in Brasschaat die een breed aanbod van woningen met zwembad heeft. In de warme zomermaanden is een buitenbad zeker een zegen. Gelijkaardig aan het onderhoud van een tuin, zullen de makelaars u wijzen op het onderhoud van een buitenbad. Dit betekent vuil van de oppervlakte verwijderen, een bodemzuiger gebruiken. de waterbalans controleren, de filterkwaliteit checken en af en toe het water bijvullen. Uiteraard kunt u voor deze taken ook een beroep doen op een professional.

 

Helder overzicht van luxe droomvilla’s

Koopt u via een makelaar in Brasschaat uw droomvilla? Dan zijn, afgezien van de tuin en het zwembad, alle zaken wat betreft onderhoud vergelijkbaar met die van een gewone woning. Het enige verschil is dat een villa een groter oppervlak beslaat en daardoor dus meer tijd kost. Op de website van de makelaardij treft u een helder overzicht van de beschikbare woningen, hun kenmerken en eventueel aanwezige extra’s als een zwembad.

 

https://www.cumlaude.be/?i=0