Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een unieke uitstraling met een patroon of kleur op uw keerwanden

Afhankelijk van het project waarvoor u keerwanden gebruikt, staan ze soms vol in het zicht van voorbijgangers. Als er dagelijks veel mensen langskomen, kan het een goed idee zijn om te kiezen voor een keerwand met een bepaalde structuur of kleur. Dit kan een mooie verrijking zijn voor de omgeving. Bij MBS Beton heeft u volop keuze uit verschillende keerwanden en daarbij kunt u ook kiezen uit diverse kleuren, patronen en structuren. Een baksteen patroon geeft bijvoorbeeld een keerwand een huiselijke uitstraling. Daarnaast is er keuze uit kleuren van lichtgeel tot donkergrijs en helderrood. Wilt u graag een bepaalde structuur in de wand? Door middel van de diverse structuurmatten, is de keuze uit verschillende structuren zeer groot. Zo bepaalt u zelf het uiterlijk van uw keerwand.

Ook voor de agrarische sector heeft MBS Beton complete toepassingen

In de agrarische sector worden keerwanden veel gebruikt voor het maken van silo’s of andere opslagplaatsen. Maar met alleen deze sleufsilowanden is een silo natuurlijk nog niet compleet. Daarom heeft MBS Beton een totaalconcept ontwikkeld voor het afdekken van uw ruwvoer. Uiteraard bevat dit concept de betonnen wanden, maar daarnaast is er een arbeidsbesparend afdeksysteem én de Broeibreker, een systeem wat het verlies van voederwaarde tegengaat. Door gebruik te maken van dit systeem beperkt u uw ruwvoerverliezen en behaalt u dus een hogere omzet.

Ontdek de goede service van MSB Beton

MBS Beton heeft als kracht dat de organisatie met korte communicatielijnen werkt. Door de eigen productielocatie waar veel keerwanden op voorraad zijn, heeft u bij het bestellen van standaardwanden niet te maken met lange wachttijden. Daarnaast wordt er snel geschakeld binnen de organisatie, waardoor u altijd accuraat wordt geholpen. Heeft u dus advies nodig? Dan kunt u dit eenvoudig inwinnen bij de medewerkers van dit bedrijf. Bij deze specialist in betonproducten kunt u bovendien altijd rekenen op beton van de hoogste kwaliteit.

https://www.mbsbeton.nl/