Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Goede zorg voor de koe

Hoe goed zorgt u voor uw koeien? Wist u bijvoorbeeld dat een koe minimaal 3 meter om haar heen nodig heeft om zich niet angstig te voelen tijdens het gaan liggen en opstaan? Er zijn ontzettend veel verschillende producten om goed voor een koe te zorgen zonder deze al te veel te verwennen. Een blije koe produceert betere melk en is gelukkiger. Koeien geven constant feedback aan haar eigenaar over haar leef condities en of er iets mis is daarmee of niet. Deze slimme beestjes hebben veel aandacht nodig en verdienen niets minder dan het beste. Wij hebben daarom voor u een paar essentiële producten voor de verzorging van koeien op een rijtje gezet 

Producten van Cowhouse zijn optimaal voor de verzorging van uw koeien. Zo zijn wij groot fan van de “Wisconsin ligbox” die een essentieel onderdeel van de Comfort Zone van de koe is. Het ontwerp werkt zo dat de koe er bijna niet mee in aanraking komt en zij zich hierdoor op haar gemak voelt. Zonder na te denken kan zij zich gemakkelijk elke richting in bewegen.

Een ander essentieel onderdeel van de Comfort Zone van Cowhouse is het Pasture mat koematras. Dit matrasje wordt voor meer dan 3 miljoen koeien toegepast voor het schokabsorberende effect als zij gaan liggen en ook biedt de mat extra grip bij het opstaan daarna. Bij een traditioneel matras is dit in veel mindere mate het geval en neemt dat mat ook veel vocht op. Bij de Pasture Mat is dit niet het geval.

Het volgende prachtige product is een echte koeborstel, waar koeien elke keer weer heerlijk van genieten. De borstel wordt enthousiast door de koeien in ontvangst genomen en zeer regelmatig vrijwillig gebruikt. Deze borstel reinigt niet alleen de rug van de koe, maar ook haar zijde en wordt als prettig ervaren.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht