Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Het ouder worden tegen gaan.

Naarmate je ouder wordt gaat je gezicht, over het algemeen, wel iets meer hangen en wordt het de rek in het gezicht allemaal wat minder. Een van de voorbeelden waar je aan kunt denken zijn hangende mondhoeken. Deze hangende mondhoeken worden ook wel marionetlijnen genoemd. Je kunt hier door de jaren heen eigenlijk weinig aan doen, want iedereen krijgt er wel last van op een wat latere leeftijd. Er zijn echter wel mogelijkheden om het een beetje weg te werken of in ieder geval te verminderen.

Een van de opties om hangende mondhoeken te behandeling is met behulp van fillers. Fillers zijn kleine injecties die gebruikt worden voor hyaluronzuur. Dit zuur zorgt ervoor dat je gezicht een beetje opgevuld wordt. Botox wordt ook wel eens gebruikt als een filler. Het is een goede optie die ingezet kan worden om ervoor te zorgen dat je mondhoeken weer wat omhoog gaan.

Het voordeel van een filler is dat je geen operatie hoeft te laten doen en kun je gewoon naar een cosmetische kliniek. Een filler kan gezet worden in ongeveer 20 minuten, afhankelijk van wat je allemaal laat doen. Daarnaast zul je er geen littekens of pijn aan voelen. Het enige wat kan gebeuren is dat het een klein blauw plekje kan worden, vanwege de naald die gebruikt moet worden bij het zetten van een filler. Afhankelijk van het spul dat je ervoor gebruikt blijft het ongeveer een jaar tot een anderhalf jaar zitten. Mocht het je dus niet bevallen dan zul je er binnen anderhalf jaar tijd vanaf zijn en hoef je niet bang te zijn dat het blijft zitten. Zo zijn er nog heel veel andere opties mogelijk als je iets wilt laten veranderen aan je gezicht. Zonder een ingreep, maar met slechts wat fillers, kun je heel wat laten opvullen en kun je er binnen no time weer jongern uit zien.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht