Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een goed stel lamellen voor je zwembad

Een luxe die we zeker niet allemaal hebben maar stiekem misschien wel allemaal zouden willen: het hebben van een eigen zwembad. Al is het natuurlijk ook wel een hoop werk om een eigen zwembad te hebben. Je kunt jezelf echter wel al voor een deel voorbereiden en zorgen dat je goede zwembadlamellen voor je zwembad hebt. Dat is erg praktisch en neemt jou bovendien ook werk uit handen.

Waarom zou je een lamellen afdekking zwembad nemen? Wanneer jij gebruik maakt van je zwembad, kun je dit beter afdekken. Dat betekent ’s nachts wanneer je niet in je zwembad ligt maar ook zeker wanneer je voor langere tijd geen gebruik gaat maken van je zwembad. Het handigste is misschien nog wel dat je met slechts een simpele druk op knop je zwembad heel eenvoudig kunt afdekken maar ook juist weer helemaal in gebruik kunt nemen.

Als je je zwembad niet afdekt wanneer je er niet bij bent, loop je het risico dat de kwaliteit van je zwembadwater onnodig snel terugloopt. Viezigheid uit de lucht krijgt alle kans om in jouw zwembad te belanden maar ook watervogels hebben toegang tot je zwembad. Dat ziet er misschien wel leuk uit, maar zij kunnen het zwembad ernstig vervuilen, ook wanneer er geen of nog maar weinig water in het zwembad staat. Je wilt natuurlijk ook niet het risico lopen dat je ziek wordt van het water van je eigen zwembad.

Een ander bijkomend voordeel van een goed zwembad lamellen is dat je de temperatuur van het water eenvoudiger stabiel kunt houden. Te warm water is jammer, maar te koud water is helemaal niet fijn. Het kan je echter wel veel kosten om dit allemaal op temperatuur te moeten houden. Door het zwembad netjes af te dekken kun je de temperatuur van je zwemwater veel makkelijker en energiezuiniger op de juiste temperatuur houden.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht