Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Particuliere dienstverlening

Unieke en exclusieve tuinen om echt van te genieten

Unieke en exclusieve tuinen bieden u de mogelijkheid om te genieten van het heerlijke weer, bij te komen van een harde dag werken of om gezellig samen te komen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte is er heel veel mogelijk. U kunt een zithoek creëren, een speelhoek of -plek voor de kinderen maken en bijvoorbeeld een vijver plaatsen. Elke exclusieve tuin is anders. Fons Linders Tuinmeesters is een ervaren hovenier dat eerst bij u langskomt om uw situatie in kaart te brengen. Ze bespreken wat uw wensen zijn en bekijken de omgeving. Zo kunnen ze exclusieve tuinen perfect laten aansluiten op de woning en de directe omgeving. Een extra voordeel van deze tuinmeesters: ze zijn erkend VHG-hoveniers en geven daarom extra zekerheden, zoals garantie op het geleverde werk en gebruikte materialen.

Een creatief ontwerp voor de aanleg van exclusieve tuinen

Voordat ze exclusieve tuinen aanleggen, maken ze natuurlijk eerst een creatief ontwerp. Dat doen ze op basis van uw wensen. Ze hebben een intakegesprek en de bevindingen vertalen ze naar een passend ontwerp. Dan kan er nog gespard worden. Daarna beginnen ze aan een definitief ontwerp. Hierbij vermelden ze detailtekeningen en visualisaties. Op deze manier spreekt het u beter tot de verbeelding. In het ontwerp geven ze hun visie weer op kwaliteit, duurzaamheid, vormgeving en harmonie. Dit zijn dan ook de kenmerkende aspecten van exclusieve tuinen bij Fons Linders Tuinmeesters. Alles wordt tot in detail vastgelegd, van bouwkundige oplossingen tot aan verlichting.

De aanleg en dan is het aan u

Na het ontwerp gaan ze over tot de aanleg van uw nieuwe tuin. U kunt dan gaan uitkijken naar het unieke eindresultaat. Verandert u tijdens de werkzaamheden nog van gedachten over een bepaald aspect in uw tuin? Dan kunt u altijd nog in overleg met de hoveniers. Is de aanleg voltooid? Dan is het vervolgens aan u om te genieten van uw nieuwe tuin.

https://fonslinders.nl/