Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Wat voor horeca apparatuur heb ik nodig?

Als jij je eigen restaurant gaat openen is het kiezen van de juiste horeca apparatuur essentieel voor het succes van je nieuwe zaak! Wat heb je allemaal nodig?

–          Kook en bak apparatuur

–          Opslagapparatuur

–          Koelapparatuur

–          Voedselbereidingsapparatuur

–          Schoonmaak apparatuur

–          Professioneel keukengerei

Kook en bak apparatuur

Kook en bak apparatuur vormt de basis van elk kookproces. Welke apparaten zal je voor jouw menu het meeste gebruiken? Houdt ook rekening met jouw capaciteitsbehoeften. Kleinere apparatuur kan wel goedkoper zijn, maar misschien voldoet het niet aan de capaciteitsbehoeften van jouw restaurant.

Essentiële kook en bak apparatuur:

–          Heteluchtoven

–          Frituurpan

–          Grill

–          Bakplaten

–          Warmhoud apparatuur

–          Broodroosters

–          Koffiezetapparaat

Koel en opslag apparatuur

Dit is een belangrijke ruimte, want het is de plek waar jullie de ingrediënten zullen bewaren.

Voorbeelden van standaard koel en opslag apparatuur zijn:

–          Horeca koelkast

–          Horeca vriezer

–          IJsblokjes machine

–          Drankendispensers

–          Rekken

–          Regaalwagens

–          Bewaar bakken

–          Stuwrekken

–          Droogrekken

Voedselbereidingsapparatuur

Kijk naar de recepten die jij gaat bereiden in de keuken en maak afhankelijk daarvan een keuze uit de apparatuur de jij nodig gaat hebben.

Voorbeelden voedselbereidingsapparatuur:

–          Keukenmachines

–          RVS werktafels

–          Mixers

–          Blenders

–          Vacümeermachines

Professioneel keukengerei

Dit zijn alle tools die jij nodig gaat hebben in de keuken.

Denk hierbij aan:

–          Koksmessen

–          Snijplanken

–          Mengkommen

–          Pannen

–          Potten

–          Gardes

–          GN bakken

Schoonmaakapparatuur

In de food industrie is hygiëne essentieel. Als horeca ondernemer moet je zeker alle benodigde schoonmaakapparatuur in huis hebben.

Denk hierbij aan:

–          Poetsdoeken

–          Gootsteen

–          Borden voor natte vloeren

–          Schrobmachine

–          Bezems en blik en veger

–          Vuilnisbakken

–          Dweilen

Succes!

We hopen je met bovenstaande lijst al een beetje op weg te hebben geholpen. Denk goed na over wat jouw nieuwe zaak nodig gaat hebben aan horeca apparatuur.

https://shop.bouter.nl/product-categorie/professionele-horeca-apparatuur/