Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Mode en Kleding

Katoenen colberts zijn een stijlvolle keuze in de zomer

Heb je gevoel voor stijl? Dat is mooi! Draag je stijlgevoel dan aan de wereld uit. Dat doe je met behulp van de uitgebreide kledinglijn van Blue Industry. Hier vind je onder meer katoenen colberts in de fraaiste ontwerpen en uitvoeringen. Katoenen colberts schreeuwen zelfverzekerdheid en jeugdigheid. De blazers, jasjes en colberts zijn gemaakt van hoge kwaliteit geweven stoffen. Het bedrijf combineert het hoogst mogelijke raffinement met het grootst mogelijke comfort. Het ontwerp heeft dezelfde hoge prestatiegerichtheid die je in sportkleding van de bovenste plank tegenkomt. Voor het kleurenpalet zijn veelal donkerblauw en navy gebruikt. Naar eigen zeggen zijn dit de kleuren die bij een idyllisch landschap aan de Italiaanse kust in wintertijd horen. De zwarte pakken zijn voorzien van fraaie motieven, zoals streepjes. Op zoek naar sportblazers of chino-broeken? Zoek niet verder. Bloemetjesmotief en dotprints? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres.

Een unieke benadering van de modewereld

De modewereld wordt door Blue Industry op geheel unieke wijze benaderd. Denk je aan vrijetijdskleding? Dan denk je wellicht aan informeel, aan het weekend en aan vakantie. Maar dat beeld is niet (meer) correct; Blue Industry heeft vrijetijdskleding die zowel casual als chique is. Kies voor uitgesproken, kies stijlvol. Het één hoeft het ander echt niet uit te sluiten. Alles is mogelijk. De ontwerpen zijn zakelijk, maar zitten ook boordevol karakter. Niets is overdreven frivool, alles is even uniek en eigenwijs. De katoenen colberts vormen hierop geen uitzondering. Zet je handtekening vandaag nog op de modewereld en kies voor een stijlvol katoenen colbert.

Hul je in een kleurenzee met jouw bestelling

Je mag bij Blue Industry rekenen op een breed palet kleuren met de mooiste ontwerpen. Van hemelsblauw tot navy en van beige tot aardetinten: katoenen colberts zijn in talloze varianten te vinden. Ben je een groot liefhebber van zongebleekte kleuren? Ook dan val je met je neus in de boter. Het katoen is geheel biologisch en dus duurzaam.

https://www.blueindustry.nl/nl/