Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Natuurlijke verzorging essentials!

Je wilt duurzamer leven en je huid, haar en lichaam een natuurlijke verzorging geven. Dit bespaart onnodig afval, micro plastics op je huid en in het water en we zullen niet spreken over alle andere chemische troep waar jij je huid en haar van bespaart. In dit artikel zetten we een aantal essentials voor jouw huid, haar en lichaam op een rijtje!

Zeep blokken

Door over te schakelen naar zeepblokken bespaar je niet alleen afval maar ook geld! Een zeepblok gaat namelijk veel langer mee. Je hebt ontzettend veel keuze in zeepblokken, maar let er op dat de ingrediënten puur natuur zijn! Er zijn ook veel zero waste zeepblokken te verkrijgen.

Gezichtsborstel

Kies voor een gezichtsborstel in plaats van een scrub. In veel scrubs zitten micro plastics wat uit eindelijk weer in ons drinkwater terecht komen. Door een gezichtsborstel te gebruiken bespaar je ook geld want deze blijft altijd bruikbaar. Dit betekent dat jij dit maar 1 keer hoeft aan te schaffen in plaats van ieder half jaar een nieuwe tube of potje.

Shampoo blokken

Ook voor je haar zijn er zeepblokken te krijgen. Deze shampoo blokken zijn vaak veel natuurlijker en gaan ook een stuk langer mee. Daarnaast produceer je bijna geen afval als je een shampoo blok gebruikt.

Safety razor

Door een safety razor te gebruiken kan je veel geld besparen. De mesjes voor een safety razor, geheel plastic vrij, kosten namelijk maar een paar euro voor 10 stuks. Hier doe je ook redelijk lang mee. Daarnaast bespaar je ook veel plastic door dit scheermes aan te schaffen en heb je nooit meer een bot mesje!

Jade roller

Deze roller heeft een edelsteen. Deze edelsteen heeft een verkoelende en helende werking. Gebruik deze roller bij het aanbrengen van je olie en je hebt een frisse huid!

Met deze essentials zullen je huid, haar en portemonnee erg blij zijn!

Gerelateerde artikelen

Het smoothie dieet van DrVeggie

Organisatieadvies nodig?

Zo kun jij als ondernemer je bedrijf verduurzamen!