Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Lastminute naar Portugal

Waar veel mensen bij een mediterrane lastminute vakantie wellicht meteen aan Spanje of Griekenland denken, zo is een lastminute Portugal ook echt een goede optie om mee te nemen in je overwegingen. Portugal heeft namelijk heel veel te bieden en zal je zeker nog op bepaalde punten kunnen verrassen. 

Allereerst is er het heerlijke weer dat je zult ervaren op je lastminute naar Portugal. Het is lekker warm, niet zo nat en de natuur is vooral in de lente heerlijk groen en een plezier voor het oog. Vergeet echter ook niet de enorme kustlijn van Portugal, die het land heeft gevormd en gemaakt tot wat het nu is.

Portugal kilometers lange kustlijn is natuurlijk ook de reden waarom Portugal altijd een maritieme grootmacht is gemaakt. De strategische legging van het land en de handelsgeest van de Portugezen hebben er toe geleid dat de Portugezen echt hun stempel hebben kunnen drukken op de hele wereld.

Verder is het natuurlijk ook gewoon ouderwets genieten tijdens je last minute vakantie naar Portugal. Want wat dacht je van al het heerlijke eten? Gelegen aan de kust, is voor de Portugezen vanzelfsprekend vis ook een ontzettend belangrijk onderdeel van het dagelijkse menu. Het aanbod en de gebruiken verschillen per regio, geen enkele plek in Portugal is hetzelfde.

De stranden van Portugal zijn ook absoluut je moeite waard. Langgerekt, met prachtig wit zand, behoren de stranden van Portugal tot de mooiste van heel Europa. Alleen daarom al is Portugal absoluut de moeite van het bezoeken waard.

Bovendien is het ook helemaal niet zo ver vliegen, vanaf Amsterdam ben je er al binnen 2 uur met het vliegtuig. Met bijvoorbeeld de auto of de bus doe je er langer over maar ook die tocht zal je door prachtige landschappen leiden en toch een deugd voor het oog zijn.

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht