Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Ontstoppingsbedrijf

In groot Amsterdam, waaronder Amstelveen, Zaandam, Purmerend en Haarlem, is Buunk.nl als ontstoppingsbedrijf een begrip. Onze diensten behelzen onder ander allerlei soorten rioleringswerk (riool doorspuiten, inspecteren, ontstoppen, reinigen en rioolonderzoek), het legen van straatkolken, vetafscheiders, kelders en helpen wij particulieren en ondernemers bij verstoppingen in of rond de woning of bedrijf. Ben je op zoek naar een deskundig en professioneel ontstoppingsbedrijf in Amsterdam en omgeving? Neem contact met ons op en wij informeren je over de kosten en beantwoorden al je vragen. Buunk.nl dé ontstoppingsspecialist!

Ontstoppingsdienst Buunk bij verstoppingen

Last van een verstopping in de gootsteen, bad, toilet, riool of een leiding? Met onze 24 uurs service staan onze getrainde medewerkers snel bij je voor de deur met onze volledig uitgeruste servicewagen. Wij maken gebruik van de allernieuwste ontstoppingstechnieken en hebben altijd de juiste tools bij ons om de verstopping grondig en effectief op te lossen. De scherpe prijzen (geen verborgen kosten) in combinatie met vakkundig personeel en een snelle voorrijtijd zijn wij de ideale ontstoppingsdienst als je te maken krijgt met een verstopping. Je wilt immers een snelle en effectieve oplossing, zeker gezien de consequenties van de verstopping (nare geuren en wateroverlast). 

De rioolservice van Buunk in Amsterdam

Helaas komt het geregeld voor dat je een probleem ondervindt met het riool in en rond je huis/bedrijf. Loopt het water niet goed weg of overstroomt het al? Schakel dan direct de Buunk rioolservice Amsterdam in. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij het probleem snel detecteren en een passende oplossing vinden om de verstopping in het riool als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Vermoed je een probleem of wil je graag je riool inspecteren (voorkomen is beter dan genezen)? Wij inspecteren desgewenst het riool aan de hand van videoregistratie, zodat een probleem met de riolering snel aan het licht komt.