Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Maak je slaapkamer af met een nieuw tweepersoonsdekbed

Voor veel mensen is het het toppunt van lekker slapen: een tweepersoonsbed met een groot tweepersoons dekbed. Dat is natuurlijk ideaal om gezellig tegen elkaar aan te kruipen op een luie zondagochtend. Een goed dekbed vraagt om een fantastisch dekbedovertrek. Belangrijk is om het tweepersoons dekbedovertrek in de juiste maat te kiezen. Weet je hoe groot hij moet zijn, dan kun je gaan grasduinen tussen de vele kleuren en dessins. Zo maak jij van je slaapkamer het fijnste plekje in je huis!

Een dekbedovertrek van 200×200 cm

Natuurlijk kies je je dekbedovertrek in dezelfde maat als het dekbed waar het omheen komt. Voor een tweepersoons bed zal dit vaak 200×200 centimeter zijn. Wil je je overtrek goed kunnen instoppen bij het voeteneind, let er dan op dat het dekbedovertrek een instopstrook heeft. Een andere manier om te zorgen dat het dekbed goed blijft liggen, is door een extra lang overtrek van 200×220 cm te nemen. Bij sleepworld.be is er een ruime keuze aan dekbedovertrekken van 200×200 cm. Je kunt eenvoudig filteren op de maat en zo alleen alles zien wat voor jou interessant is.

Tweepersoons dekbedovertrekken zijn blikvangers

Een tweepersoons bed neemt vaak een groot deel van de slaapkamer in beslag. Het is immers zo’n 200×200 centimeter groot. Het dekbed dat op het bed ligt, bepaalt dan ook de sfeer in de slaapkamer. Door een ander dekbedovertrek te kiezen, kun je een grote verandering teweeg brengen. Kies je de kleur van de muren, de vloer en de gordijnen in een neutrale kleur, dan kun je het afmaken met een vrolijk gekleurd overtrek of juist met een mooie afbeelding. Omdat je meerdere dekbedovertrekken afwisselend gebruikt, ziet je slaapkamer er steeds weer anders uit. Inspiratie opdoen voor een mooi 200×200 dekbedovertrek? Kijk dan eens op sleepworld.be voor een ruime keuze aan dekbedovertrekken in allerlei verschillende stijlen.