Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Optimale beveiliging van jouw huis

Beveiliging huis hebben is cruciaal voor een gelukkig leven. Er zijn veel redenen waarom je jouw huis kan beveiligen. Er zijn ook verschillende manieren waarop jij de beveiliging van jouw huis kan verbeteren.

 

Beveilig de deuren en ramen

Er zijn allerlei manieren waarop je jouw deuren kunt beveiligen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veiligheidssloten, een kierstandhouder, beveiliging strips en een bijzetslot.

Om de ramen te beveiligen zijn en barrière stangen, raamboompjes, bijzetsloten en dievenklauwen.

 

Laat een thuisnetwerk aanleggen

Je kunt een thuisnetwerk aanleggen of een inbraakalarm installeren. Op deze manier zal er alarm geslagen worden als er een indringer aanwezig is. Dit kan een stil alarm zijn, een alarm op locatie, of er wordt een speciale dienst op afstand gewaarschuwd.

 

Registreer je bezittingen

Als er toch onverhoopt bij je wordt ingebroken, dan helpt het als jouw kostbare spullen geregistreerd of gemarkeerd zijn. Als de buit dan elders wordt terug gevonden, dan kan jij jouw spullen gemakkelijk herkennen en kan de politie de goederen weer bij je thuis bezorgen.

 

Subsidie?

De overheid en gemeenten vinden het gelukkig steeds belangrijker dat mensen investeren in inbraakpreventie. Daarom bieden verschillende gemeente subsidiemogelijkheden aan. Informeer bij jouw gemeente naar de eventuele subsidiemogelijkheden.

Je kunt ook een bepaalde vorm van korting krijgen bij sommige verzekeraars. Als jouw woning beveiligd is met de nodige certificaten kan je hiervoor in aanmerking komen.

 

Buurtpreventie

Ga samenwerken met de buurt en de politie om criminaliteit in jouw wijk tegen te gaan. Veel buurten hebben al een buurtpreventie en dit werkt erg goed. Op deze manier hebben veel mensen de ogen en oren open en in samenwerking met de politie maken criminelen aanzienlijk minder kans.

Je kunt informeren of er al een buurtpreventie bij jou in de buurt is, door te informeren bij de politie of te kijken op de website van whatsapp buurtpreventie.