Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Perfecte witte tanden met Witter Gebit: mijn review

Witte tanden zijn iets waar iedereen wel van droomt. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om je tanden op een eenvoudige en betaalbare manier thuis te bleken. Witter Gebit, een bedrijf uit Nedelrand, heeft zich gespecialiseerd in het witter maken van tanden en biedt hiervoor verschillende producten aan. Ik besloot om de 3D Whitening Strips van Witter Gebit uit te proberen.

Over Witter Gebit

Witter Gebit is een bedrijf uit Nederland dat zich volledig richt op het verbeteren van de kleur van je tanden. Zij bieden verschillende producten aan, waaronder whitening strips, om het bleken van je tanden zo eenvoudig en betaalbaar mogelijk te maken. Witter Gebit belooft dat hun producten veilig en pijnloos zijn voor je tanden en verkleuringen effectief aanpakken.

Mijn ervaring met de 3D Whitening Strips

Ik besloot om de 3D Whitening Strips van Witter Gebit uit te proberen. Dit product kost zo’n 30 euro en bevat strips die je 14 keer kunt gebruiken. Ik was benieuwd of de whitening strips ook daadwerkelijk werkten en of ik een verbetering zou zien in de kleur van mijn tanden.

Vooraf

Voordat ik begon met het bleken van mijn tanden, moest ik eerst enkele dingen in overweging nemen. Ik heb enkele facings en was daarom benieuwd of de strips geen schade zouden veroorzaken of pijn zouden doen. Witter Gebit verzekerde mij dat de strips veilig waren en geen schade zouden veroorzaken aan facings of vullingen. Ook beloofden ze geen pijn te doen.

Het gebruik van de bleekstrips

Het was een eenvoudig proces om de strips op mijn tanden te plakken en na een half uur was het tijd om ze weer af te halen. Ik was verrast toen ik zag dat de kleur van mijn tanden een stuk witter was geworden! Het resultaat was zichtbaar en ik was zeer tevreden over de werking van de strips.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met de whitening strips van Witter Gebit. Het was een eenvoudig en betaalbaar proces om mijn tanden thuis te bleken en het resultaat was verbluffend. Witter Gebit heeft hun belofte waargemaakt en ik kan iedereen die op zoek is naar een makkelijke en betaalbare manier dit product aanraden.