Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Print alles voor jouw bedrijf met labelprinters

Heb je een bedrijf? Dan moet je ervoor zorgen dat je voldoende overzicht bewaart. Denk hierbij niet alleen aan een goede organisatie van de producten, maar ook aan het bieden van voldoende informatie. Dit kun je doen door labels en zelfklevende etiketten op alle producten te plakken. Je kunt deze etiketten zelf maken, waarna je ze print met één van de labelprinters. Het is dan van belang dat je de juiste printer aanschaft, zodat je er alleen maar profijt van hebt. Maar waar moet je allemaal aan denken voordat je een aankoop doet?

Labelprinters voor verschillende doeleinden

Labelprinters zijn voor een groot aantal doeleinden te gebruiken. Zo kun je hier de THT-labels, maar ook prijskaartjes en visitekaartjes mee maken. Alle informatie die je nodig hebt voor de producten kan erop komen te staan. Afhankelijk van de doeleinden moet je kijken naar een van de modellen. Er zijn kleine draagbare varianten, welke voornamelijk bedoeld zijn voor de sporadische prints, maar ook professionele varianten die 24 uur per dag door kunnen printen. Zorg er daarom voor dat je weet hoe vaak je deze gebruikt, zodat je voorkomt dat je uiteindelijk niet voldoende etiketten hebt om de producten te organiseren en van goede informatie te voorzien. 

Alles wat je nodig hebt in handen

Met behulp van de labelprinters kun je de etiketten en andere materialen op verschillende ondergronden printen. Denk hierbij aan papier, plastic of een combinatie hiervan. Tevens zijn de meeste printers voorzien van een snijder, waardoor je ze ook in de juiste afmetingen krijgt. Super handig en kunt ook nog eens bepalen waar je de labels opplakt. Ook visitekaartjes kun je hiermee helemaal naar wens krijgen. Zo hoef je geen bestellingen meer te plaatsen bij een professional, maar zorg je voor voldoende overzicht binnen jouw bedrijf en help je je klanten aan de juiste informatie over de producten die je verkoopt.

https://optimumgroup.nl/producten/printers-en-toebehoren/