Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Stropdassen van Stropdassenwinkel.nl

Vroeger droeg iedere man een pak met stropdas. Tegenwoordig zie je steeds minder stropdassen. Bedenk goed wat voor indruk je wilt maken voordat je je stropdas definitief aan de wilgen hangt. Mannen die wél een stropdas dragen worden gezien als geloofwaardiger, netter en deskundiger. Bij feestelijke gelegenheden maakt een stropdas je outfit helemaal af.

 

Kies het juiste materiaal

Een stropdas van zijde heeft een feestelijke uitstraling en is dus ideaal voor een bruiloft. Is een stropdas op jouw werkplek gebruikelijk? Ga dan voor de traditionele zijden variant. Een stropdas van polyester heeft net als de zijden stropdas een glanslook. Polyester is eenvoudig schoon te maken, maar ademt niet. Op warme dagen kan het daardoor oncomfortabel zijn. Een polyester stropdas is een stuk goedkoper dan één van zijde. Een alternatief is een linnen stropdas. Ook deze kan goed gereinigd worden. Voor de alternatieve look lenen wollen stropdassen zich uitstekend. Ze zijn wat minder traditioneel en geven je een creatieve en originele uitstraling.

 

Kleur bekennen

Bij Stropdassenwinkel.nl vind je stropdassen in allerhande kleuren en patronen. Een patroon kan je net wat toegankelijker maken in je verder strakke pak. Bij het kiezen van de juiste kleur bedenk je van tevoren of de kleur past bij de gelegenheid. Ook is het belangrijk dat je stropdas goed combineert met je overhemd en je pak. Een goed gekozen kleur versterkt je uitstraling. Politici dragen niet voor niets vaak een rode stropdas. Rood staat voor macht en energie. Met blauw straal je vertrouwen en kalmte uit. Geel staat voor optimisme. Zo maak je handig gebruik van kleuren. Wil je kracht uitstralen, kies dan een stropdas in een accentkleur. Elegantie bereik je met een stropdas in een kleur die is afgestemd op de rest van je kostuum.