Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Tips voor beveiligingscamera installeren limburg

Het laten installeren van beveiligingscamera’s is een verstandige keuze. Mocht er iets gebeuren heb je de daders zo opgespoord. Omdat beveiligingscamera’s niet bepaald goedkoop zijn wil je met zo min mogelijk camera’s een zo compleet mogelijk overzicht krijgen. Vraag je je af wat de beste plekken zijn of wat je verder kunt doen om je huis zo goed mogelijk te beschermen tegen indringers? In deze blog vind je allerlei tips.

Maak slim gebruik van hoeken

Doordat elke camera een kijkhoek heeft, valt automatisch alles hierbuiten in de dode hoek. Houd hier rekening mee als je de camera’s gaat ophangen. Een belangrijke tip is de camera’s niet boven een raam of deur te hangen. Hierdoor kan de inbreker zich heel makkelijk en ongezien wegmaken.

 

Niet te hoog hangen

Wat je wilt voorkomen is dat de camera’s te hoog hangen waardoor je geen goed beeld krijgt. De camera kan nog zo scherp en goed zijn, als je alleen de bovenkant van iemands hoofd op beeld hebt schiet je daar niet veel mee op.

 

Houd rekening met de lichtinval

De zon kan ervoor zorgen dat wat je op beeld hebt niet meer goed zichtbaar wordt. Je kunt het vergelijken met een zomerse zonsondergang op de snelweg. Er is licht genoeg, maar zoveel dat je verblind wordt. Dat werkt ook precies zo met camera’s.

 

Beveiligingscamera installeren Limburg

Vind je het wel erg veel waar je rekening mee moet houden? Laat je adviseren bij beveiligingscamera installeren Limburg. Een beveiligingscamera laten installeren in Limburg is een slimme zet.

 

https://comfocare.nl/beveiligingscamera-limburg