Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Vacature pedagogisch medewerker

Heb jij het in je om jongeren te begeleiden, laten leren en groeien? En heb je de papieren als pedagogisch medewerker behaald? Dan bieden wij je een functie aan die je zeker niet wil missen. Als pedagogisch medewerker ben je in staat om jongeren te begeleiden, motiveren en inspireren zichzelf te ontwikkelen in deze lastige wereld. Je biedt daarbij handvatten, informatie en vooral zicht aan. Waarop jongeren zich kunnen richten.

Alles waarmee je hongeren helpt noteer je in een beleidsplan, zodat ook het dossier geregeld is voor de volgende stap en de nodige ondersteuning kan worden geboden. Daarnaast bepaal jij de sfeer en geef de jongeren waarmee je aan de slag bent een veilig gevoel waarin ze zich helemaal kunnen ontplooien.

Je bent de belangrijkste schakel in een lange ketting. Je stimuleert, noteert, leert en ben het contactpunt voor jongeren. Waarbij jij volledig handeld in het belang van de kinderen, cliënten die je begeleid.

De voorschool Amsterdam

Door kinderen op een voorschool te plaatsen leren ze sneller en is de overstap naar het basis onderwijs een stuk kleiner. Dit heeft als voordeel dat er ook weinig tot geen achterstand is. Maar een voorschool kan ook een andere reden hebben. Zo zijn er kinderen die taalachterstand hebben of er zijn andere zorgen op het gebied van ontwikkeling. Dan kan een voorschool in Amsterdam helpen om deze aan te pakken.

Bij een voorschool werken gediplomeerde pedagogisch medewerkers die alles weten van hoe een kind zich ontwikkelt en wat er voor nodig is om de ontwikkeling te stimuleren. Omdat je direct bij deze ontwikkelingen betrokken ben heb je doorgaans meer genoegdoening.