Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Vervoer en transport

Waarom ondernemers en bedrijven een Boobox opslagruimte huren?

Naast particulieren hebben ondernemers nu ook de voordelen van het huren van opslagruimte ontdekt. Gebrek aan ruimte is natuurlijk de meest voor de hand liggende reden. Waarom en wanneer is het interessant is voor ondernemers om opslagruimte te huren zetten we voor je op een rij:

Inventaris opslaan tijdens verbouwing of verhuizing

Start je binnenkort met de verbouwing van je bedrijfspand of winkel? Of wellicht ga je met je bedrijf verhuizen naar een compleet nieuwe locatie? Zelfs dan het huren van goedkope opslagruimte zo gek nog niet. Waarom? Tijdens de verbouwing staan je kantoormeubelen en inventaris niet in de weg maar veilig en netjes opgeborgen in de tijdelijke opslagruimte in Roermond. De verbouwingswerkzaamheden vlotten goed en je voorkomt beschadigingen aan je spullen die anders waarschijnlijk continue in de weg staan. Misschien voorkom je zelfs diefstal omdat tijdens een verbouwing soms veel mensen in- en uitlopen en deuren openstaan. Het is veel moeilijker om toezicht te houden op waardevolle spullen.

Opslag en verhuizing of verbouwing winkel voorkomen

Raak je steeds meer van de waardevolle vierkante meters in je winkel of showroom kwijt omdat je ze gebruikt als opslag of magazijn? Ga dan meteen aan de slag met het kijken naar een oplossing. Huur bijvoorbeeld een goedkope maar veilige opslagruimte waar je spullen opslaat die je voorlopig niet nodig hebt. Gebruik je winkel ook als winkel en de uitstraling die daarbij hoort. Je kunt meer producten verkopen, meer klanten bedienen en dus meer omzet draaien. De kosten van een opslagruimte huren wegen hier niet tegenop.

Opslag van seizoensgebonden voorraden of gereedschap

Zijn je voorraden of collecties seizoensgebonden? Dan is het helemaal handig om een opslagruimte te huren voor bijvoorbeeld je zomer- en wintervoorraad. Accessoires voor in je interieur zoals bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerstspullen vallen daar uiteraard ook onder. Opslagruimte Roermond vinden voor seizoensgebonden voorraad of gereedschap is makkelijker en waarschijnlijk ook veel voordeliger dan je denkt. Bij BOOBOX-opslagservice worden je spullen opgehaald, opgeslagen en teruggebracht wanneer jij dat wilt. Jouw opslagruimte wordt letterlijk voor de deur van je winkel of kantoor geplaatst. Jij laadt zelf de opslagruimte in en vervolgens wordt deze door BOOBOX naar de tijdelijke opslag gebracht tot dat jij je spullen weer nodig hebt.

Opslagruimte huren en geld besparen

Voor iedere ondernemer is het belangrijk om winst te maken. Dit gaat natuurlijk het best door het maken van onnodige kosten zoveel mogelijk te vermijden en te voorkomen. Bijvoorbeeld, de aanschaf van een groter bedrijfspand wegens ruimtegebrek. Een groter bedrijfspand brengt meer financiële verplichtingen met zich mee. Hier kun je wellicht op bezuinigen. Zeker, als je in de plaats daarvan kiest voor een compleet andere en goedkopere oplossing: opslag. De kosten voor de huur van een opslagruimte zijn veel lager als de huur van een groter bedrijfspand.

Je bent flexibel met een huurcontract voor opslagruimte Roermond. De huur voor opslagruimte kun je op elk gewenst moment opzeggen. Ook hoeft je hele bedrijf niet verhuisd te worden. Je blijft voor alle relaties op hetzelfde vertrouwde adres bereikbaar. Je bespaart dus ook veel geld op drukwerk en allerlei extra kosten die een bedrijfsverhuizing met zich mee brengen.

 

Kijk op www.boobox.nl voor meer informatie. Of reserveer meteen jouw BOOBOX vanaf € 69,- per maand online. Vragen en/of opmerkingen? Neem contact met BOOBOX via telefoonnummer: 0475-476319

 

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht