Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Wat is in op sneakergebied

Tegenwoordig is het hip om met schoenen wat te doen. Ze zelf ontwerpen of toch een eigen twist aan de schoen te geven. Tegenwoordig komen ook bedrijven met opties dat je al meteen je eigen draai eraan kan geven. Een goed voorbeeld hiervan is Nike. Nike heeft via de site opties om je schoenen te personaliseren. Hierbij kan je grotendeels zelf de leer kleuren kiezen, kan je eigen teksten op de achterkant zetten en kan je de kleur van de veters en zool kiezen. Hierdoor kunnen mensen hun eigen draai eraan geven zodat zij een unieke schoen hebben.

Toch is dit voor een deel van de mensen nog niet goed genoeg. Het moet namelijk nog unieker en de schoen helemaal hun eigen vormen geven. Hierdoor is er een nieuwe markt geopend met verf speciaal voor schoenen. Dit kan voor zowel leren schoenen als suède schoenen. Met dit soort verf kan je verven op je schoenen en dit blijft nog mooi ook. Er zijn verschillende soorten aanbieders, maar een paar merken zijn echt bekend. Toch wel het bekendste merk op het gebied van leerverf is: Angelus. Maar waar kan ik die Angelus verf kopen?

Er zijn verschillende soorten aanbieders die deze verf verkopen. Toch is er één grote afnemer die deze verf in grote getalen verkoopt. Met een enorm aanbod aan verf voor zowel leer als suède is leerverfshop.nl de kampioen in het verkopen hiervan. Zij hebben ook verdere verzorgingsproducten voor onder andere leeronderhoud en schoonmaakmiddel. Oftewel een gigantisch aanbod aan verschillende soorten kleuren verf. Zij hebben een berzorgingsregeling dat als u voor 17:00 uur besteld uw pakketje de volgende dag in huis is. Neem eens een kijkje op de website en bel voor meer informatie naar de klantenservice of u kunt dit vragen via de chat die u hiermee verder helpen.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht