Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Vervoer en transport

E-fulfilment bedrijf Surlogic

Elke bestelling tijdig geleverd, waar dan ook 

Surlogic verzorgt het totale logistieke proces van uw webwinkel. Wij verzamelen, verpakken en verzenden uw goederen. Vanaf het moment van plaatsing van de bestelling tot aan de daadwerkelijke levering aan de klant: Surlogic draagt alle zorg voor een efficiënt en goed verloop van uw e-fulfilment. Zo heeft u de handen vrij om zich helemaal te focussen op uw kernactiviteiten. Surlogic levert wat u uw klanten belooft. Door onze pick pack service kunnen wij orders die zelfs tot 23:00 uur worden geplaatst al de volgende dag leveren. Een geruststellende gedachte. 

Betrouwbare partner voor uw webshop bestellingen

De kwaliteit van uw dienstverlening is de basis van uw succes. De consument heeft hoge verwachtingen, ook als het aankomt op snelle en goede levering. Dit begrijpen wij. U mag op uw beurt veel van ons verwachten. Onze zeer centrale ligging maakt dat we snelle verzending garanderen. We zien onszelf graag als partner bij uw dienstverlening. Wij leveren op tijd en dragen de grootst mogelijke zorg voor al uw producten. Vertrouw uw logistieke zaken met een gerust hart aan ons toe. Wij werken vanuit een groot commitment en we hebben grote betrouwbaarheid van al onze services hoog in het vaandel staan. Uw klanten rekenen op u. U kunt op ons rekenen. Surlogic hecht eraan om een goede, langdurige relatie op te bouwen met haar klanten door haar excellente dienstverlening. 

Goede samenwerking op de lange termijn

Surlogic is een zeer moderne logistieke organisatie. Tegelijk beschikken we over jarenlange ervaring in de e-fulfilment business. Wij weten waar het om gaat. Om te voldoen aan de hoogste eisen van tijdige en goede levering werken we samen met capabele en gedreven partners binnen de keten. Goede samenwerking met onze klanten vinden wij net zo belangrijk. Wij zijn een transparante organisatie. Onze communicatie is persoonlijk en open. Gedurende de gehele verwerking heeft u on line toegang tot het proces. Wij beheren uw voorraad met ons warehouse management systeem, waarmee u in real time precies geïnformeerd bent. Wist u dat wij zelfs extra diensten bieden, zoals klantenservice? Als een bestelling onverhoopt wordt geretourneerd, dan zorgt onze vlotte afhandeling van de webshop retourzending voor een positieve beleving bij uw klant. Laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Wellicht wilt u Surlogic beter leren kennen en heeft u vragen over hoe onze dienstverlening goed kan passen bij de uwe. Maak een afspraak met ons. U bent hier van harte welkom en desgewenst komen we langs bij u voor een persoonlijke kennismaking.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht