Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Adverteren

Whiskey glazen met karaf bestellen.

Whiskey glazen zijn in de winkels eigenlijk nog vrij zeldzaam. Dit is best gek want er zijn genoeg liefhebbers van dit gouden drankje. Voor veel mensen is het meer dan een favoriet drankje, maar echt een hobby geworden. Het is dan fijn om naast het drinken van je lieveling drankje ook whiskey glazen in huis te hebben die ervoor gemaakt zijn. Je kan online niet alleen de glazen bestellen maar ook meteen een karaf. Je hebt zo een mooi item voor in huis om jouw favoriete fles in te bewaren. Dit is natuurlijk ook leuk tijdens speciale gelegenheden. Je kan de karaf dan mooi op tafel neerzetten. Iedereen die zin heeft in een drankje kan er één vanuit de whiskey karaf inschenken.

Whiskey glazen met karaf gemaakt van kristalglas.

Onze whiskey glazen en karaf zijn beide volledig gemaakt van kristalglas. We hebben verschillende losse glazen in onze collectie zitten. Je kan uiteraard direct kiezen welke glazen je mooi vind. Het is voordeliger om meteen complete set online te bestellen. Je koopt dan niet alleen een paar mooie whiskey glazen, maar ook een whiskey karaf erbij. De sets zijn al helemaal compleet verkrijgbaar vanaf € 69.99. Een groot voordeel is dat ze ook nog eens gemaakt zijn van puur kristalglas. De kwaliteit van de items ligt hierdoor extra hoog. Je kan zo nog meer genieten van dit item op bijvoorbeeld je dressoir. Het karaf en de glazen schitteren op je dressoir.

Whiskey glazen en karaf de volgende dag al in huis.

Kan jij niet wachten om weekend te vieren met een paar prachtige whiskey glazen? Geen probleem je kan gewoon online een bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat deze prachtige set met whiskey glazen en karaf bij je thuisbezorgd wordt. Dit doen we op een werkdag zelfs binnen 24 uur. Mits je de bestelling voor 15.00 in onze webshop plaatst.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht