Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Banen en opleidingen

50-plusser en op zoek naar een nieuwe baan? Loopbaanbegeleiding biedt uitkomst

Wanneer je als 50-plusser tussen twee banen in zit kan loopbaanbegeleiding je het zetje geven dat je nodig hebt. Werkloos zijn kan een ingewikkelde en moeilijke kwestie zijn en bij 50-plussers krijgt dit vaak een extra lading. Hoe groot is de kans dat ik weer aan de sla ga? Wat heb ik, binnen een jong team, te bieden? Outplacement kan diverse vragen oproepen en bij het beantwoorden ervan kun je zo nu en dan vastlopen. Een periode van werkloosheid gaat je niet in de koude kleren zitten.

Een periode van outplacement? Zo sta je sterk in je schoenen

Via loopbaanbegeleiding wordt je door deze periode geholpen. Gedurende intensieve begeleidingstrajecten worden vragen beantwoord en doelen gesteld, zodat je met frisse energie en hernieuwde focus op zoek gaat naar een nieuwe, passende baan. Mogelijke twijfels worden tot op de bodem uitgezocht en behandeld, en dankzij de begeleiding tijdens de outplacement sta je sterker in je schoenen. Bovendien ontdek wat je écht graag wilt en durf je een stap in de juiste richting te zetten. Carrièrepoort helpt je bij het achterhalen van jouw volgende stap(pen) en kan je op diverse manieren ondersteunen. Zo is een bijspijkercursus voor sociale media een mogelijkheid, maar kan tevens een persoonlijke Jobhunter worden ingezet.

Carrièrepoort biedt diverse pakketten voor werkzoekenden

Carrièrepoort biedt loopbaanbegeleiding aan om iedere 50-plusser op de juiste manier te begeleiden. Dit betekent dat er bij elke persoon een uniek plan wordt opgesteld. Iedereen is immers anders. Zo wordt gekeken naar de onderscheidende punten die jij in een team kunt toevoegen en krijg je de zekerheid die in een periode van outplacement vaak zo ver te zoeken is. Loopbaanbegeleiding geeft het steuntje in de rug en helpt met de overgang van werk naar werk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn de diverse pakketten die worden aangeboden te vinden en laat je je eenvoudig informeren. Maak tijdens outplacement werk van je nieuwe baan!