Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Bedrukken kleding Den Haag

Wat is er mooier en beter voor het teamgevoel dan een logo of tekening op de kleding van iedere teamgenoot? Inderdaad niets. Bedrukte kleding zorgt voor saamhorigheid. Een logo of tekening geeft aan dat de persoon bij de groep behoort. Niet alleen het groeps- of teamgevoel van de drager van de bedrukte kleding verbetert. De mond op mond reclame en het bereik van de reclame op zichzelf verbetert ook. Bedrukte kleding Den Haag voor elk team en elke organisatie die reclame wil maken.

 

Bedrukken kleding Den Haag, welke kleding?

Welke kleding kan je laten bedrukken? In principe kan je elk kledingstuk bedrukken, van heren kleding tot dames kleding en kinder kleding en van polo tot cap. Je draagt verschillende kleding bij verschillende activiteiten. Bij een trainingssessie in de winter draag je geen polo met korte mouwen maar eerder een hoodie die je lichaam lekker warm houdt. Het is dan ook aan te raden om verschillende kledingstukken te voorzien van de bedrukking.

 

Soorten bedrukking van kleding in Den Haag

Er zijn verschillende soorten bedrukking voor kleding. Dit zijn:

  • Borduren
  • zeefdruk en transferdruk
  • Flexprint
  • Flock print
  • DTG en DTF print
  • Sublimatiedruk

Verschillende vormen van bedrukken van kleding hebben elk voordelen en nadelen. Zo is borduren een mooie vorm van bedrukken die niet na verloop van tijd slijt of vaal wordt. Flex printing is aan te raden als het gaat om stretch kleding en met Flock printing kan je zelfs diepte aanbrengen in je logo of afbeelding.

Kleding bedrukken is een manier om een groepsgevoel te creëren en om het bereik van jouw reclame te vergroten. In principe kan je elk soort kleding bedrukken die je maar wilt. Er zijn ook verschillende vormen van bedrukken van kleding. Elk soort bedrukking heeft voordelen en nadelen. Laat je voorlichten welke vorm van bedrukking voor jouw kleding of afbeelding het meest geschikt is.