Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

De accu wordt niet opgeladen en je hebt geen oplossing

Een van de grootste punten waar iedereen bang voor is op het moment dat je veel in een auto rijdt of zelfs op vakantie gaat met je auto is dat de accu het begeeft. De accu klinkt nooit zo belangrijk, maar dit is toch het onderdeel dat ervoor zorgt dat de motor begint met lopen. Buiten het feit dat deze veel gebruikt wordt, kan deze na veel gebruik het ook gewoon opgeven. Dit is ook in veel gevallen een van de grootste reden dat mensen stranden langs de weg op de route naar hun eindbestemming. Dit heeft vaak te maken met het feit dat de accu wordt niet opgeladen, in dit geval rijdt je in een tikkende tijdbom. We zullen hier enkele tips geven hoe je hier in het vervolg op kan letten.

Een accu wordt niet opgeladen sneller herkennen

Op dit moment heb je al meerdere technische hoogstandjes, waardoor je al eerder aan de bel kan trekken in het geval dat de accu wordt niet opgeladen. Zo heb je nu een apparaatje dat je in de sigarettenaansteker steekt, waarna je op een app de accu lading in de gaten kan houden. Zo weet je zeker dat er niks mee gebeurd in het geval dat je een langer stuk moet rijden en verder weg bent.

Een accu wordt opgeladen voorkomen

Een manier om ervoor te zorgen dat dit minder snel gebeurd is door vaker te controleren hoe het ervoor staat met de verbindingen met de accu. Deze kabels zijn vaak kwetsbaar en is vaak een van de redenen dat dit sneller gebeurd. Hou dit dus goed in de gaten en handel snel op het moment dat er iets is.

https://123waldo.nl/blog/post/is-aangesloten-wordt-niet-opgeladen