Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Cadeau

Kerstpakket jouw aanbod bekijken

De traditie van het kerstpakket zal nooit verdwijnen. De inhoud van de kerstpakketten is echter wel behoorlijk veranderd, ten minste in veel gevallen. De favoriete levensmiddelen kerstpakketten zijn er nog steeds en maken elk jaar opnieuw weer veel werknemers en hun huisgenoten erg blij. Een traditioneel levensmiddelenpakket, een doos, een tas of mand boordevol boodschappen is altijd een succes. Wil je echter een keer jouw medewerkers verwennen met een totaal ander kerstcadeau dan zijn de rituals geschenken bijzonder geschikt, maar ook andere geschenken zoals een wijnpakket, een chocoladepakket enz. zijn prima vervangers voor het levensmiddelenpakket. Je zult eind december aan de reacties van het personeel merken wat zij ervan vinden. Neem dit commentaar mee naar volgend jaar en houd er rekening mee bij je keuze. Ook wij horen het graag van je hoe of bepaalde pakketten goed in de smaak zijn gevallen.

Eenvoudig een kerstpakket kiezen
Een geschikt kerstpakket vinden voor jouw medewerkers kan best lastig zijn. Houd echter steeds in je achterhoofd dat de waardering, de intentie, waarmee jij aan jouw personeel een kerstcadeau geeft het belangrijkste is. Voeg bij het cadeau een persoonlijk berichtje of houd een korte speech, voordat jij het kerstpakket overhandigt. Natuurlijk is een passend kerstpakket erg prettig om te geven, dus daar doe jij je uiterste best voor. Je staat er echter niet alleen voor, wij helpen je er graag bij. Twijfel niet en neem contact op voor de mogelijkheden, zodat het uitzoeken van een kerstpakket geen  probleem wordt, maar een leuke bezigheid.

Werknemers verrassen met een kerstpakket
Vier jij kerst met je medewerkers op de werkvloer? Een mooie traditie! Je regelt een gezellig  samenzijn met een hapje en een drankje. Sommige bedrijven sluiten enkele dagen om in het nieuwe  jaar weer fris van start te gaan. Er kan dus ook al met kerst geproost worden op het nieuwe jaar, met  een speech en het overhandigen van een kerstpakket.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht

Gerelateerde artikelen

Duurzame artikelen bedrukken

Laag voor laag methoden

Organiseer een graffiti kinderfeestje voor jong en oud