Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Jouw eigen kantoor in een zeecontainer

Kantoorunit snelbouwkantoor

De tuinkantoor van snelbouwkantoor zijn units die in alle verschillende soorten RAL Classic kleuren te verkrijgen zijn. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar voor de kantoorunits. Deze zijn twee bij twee meter, drie bij twee meter en vier bij twee meter. De kantoorunits zijn volledig geïsoleerd en gemakkelijk op te bouwen. De kantoorunit wordt geleverd in een bouwpakket en dienst ten eerste uit elkaar te worden gehaald.

De opbouw van een kantoorunit

Ten eerste moet er een hoekprofiel worden gemonteerd aan de vloer zodat de panelen daar in kunnen schuiven. Aan de korte twee meter kant van de kantoorunit kunt u vervolgens twee korte panelen en één lange paneel schuiven met daar de bijbehorende koppelstuk. Vervolgens kunt u verder met de lange kant van de kantoorunit nadat een hoekprofiel is geplaatst. Nadat alle panelen, koppelstukken en hoekprofielen zijn gemonteerd, moet het dak geplaatst worden. Dit kan gemakkelijk met twee personen, tenzij u voor de vier bij twee meter gaat. Dan is het belangrijk om te weten dat er minimaal vier personen aanwezig moeten zijn, om het dak over de panelen heen te tillen. Snelbouwkantoor heeft ook een YouTube kanaal met opbouw- en installatie video’s die dit gemakkelijk aantonen.

Onderdelen van de kantoorunit

De vloer is gemaakt van OSB platen. OSB staat voor Oriented Strand Board en is een plaatmateriaal dat tijdens de productie wordt samengesteld uit verschillende lagen houtschilfers. Deze vloer heeft hierdoor een capaciteit om maar liefst vijfhonderd kilo gram per vierkante meter te hanteren voor al uw apparatuur. De kantoorunits van snelbouwkantoor zijn gemakkelijk te verplaatsen met een heftruck. Daarnaast is het ook te hijsen met een kraan, nadat het is opgebouwd en geïnstalleerd. Dit komt doordat de kantoorunits zijn voorzien van heftruckkokers en hijsogen. Het gehele proces van montage en installatie wordt uitgevoerd met schroeven en bouten.

Modulaire kantoorunit met stroom en airconditioning

De kantoor unit container van Snelbouwkantoor zijn daarnaast geheel modulair. Dat houdt in dat wij de vrijheid hebben om ervoor te zorgen dat u de beste kantoorunit op locatie krijgt wat bij uw behoeftes past. De kantoorunits van Snelbouwkantoor kunnen ook voorzien zijn van een Carrier 9000 BTU. Deze airco kan als airconditioning maar ook als verwarming worden voorzien. Deze airco is bij de kantoorunit te bestellen. De kantoorunits van Snelbouwkantoor hebben daarnaast een 50 millimeter EPS dak, wand én vloer. Alle soorten kantoorunits van Snelbouwkantoor zijn allemaal voorzien van een stalen geïsoleerde deur. De actuele kantoorunit kleuren die te verkrijgen zijn bij Snelbouwkantoor is antraciet, groen en zwart. Naast het feit dat we kantoorunits leveren met de afmetingen twee bij twee, drie bij twee en vier bij twee, leveren wij ook grotere combinatie kantoorunits zoals vier bij drie en vier bij vier meter. Door de grootte van deze kantoorunits wordt het dan ook ietsjes duurder dan de standaard varianten.

Kom langs in onze showroom

Mocht het zijn dat een snelbouwkantoor kantoorunit op voorraad is bij ons op locatie in Bergschenhoek of Roosendaal, is het mogelijk deze binnen enkele weken al geleverd te hebben bij uw gewenste locatie. Dit hangt echter af van onze voorraad, want producten buiten onze voorraad dienen wij te bestellen waarna de levertijd dan ietsjes langer wordt. Meer weten over onze kantoorunits? Bezoek nu meteen de website voor meer informatie!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht