Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Niets is te gek voor deze drankenservice uit Oost-Nederland

Ben jij op zoek naar een speciale drank? Houd je van whisky’s en ben je het zat om stad en land af te zoeken naar die ene speciale fles? Kijk dan niet verder dan Drankenservice André Knol. Deze slijterij is te bezoeken in Almelo, maar er is ook een nog veel uitgebreidere online collectie waar je u tegen zegt. Die fles whisky zit daar vast tussen, want ze bieden meer dan 500 soorten aan. Natuurlijk is er ook een mooie selectie jenevers, likeuren en wijnen. En liefhebbers van een goed biertje vinden er speciaalbier voor elke gelegenheid en voor elk seizoen. Of je nu een werkfeestje organiseert, zelf graag de maaltijd afsluit met een heerlijke port of je wilt je gasten verrassen met een bijzondere likeur; meer dan deze drankenservice heb je niet nodig.

Niet op voorraad? Geen probleem

Bij de winkel van deze drankenservice liggen 250 whisky’s op de plank en bij de webwinkel is dat aantal dubbel. Dit assortiment whisky’s en andere gedistilleerde dranken is niet voor niets het grootste in de hele regio. Komt het toch voor dat jouw specifieke drankje niet wordt aangeboden? Dan is er geen reden voor paniek. Je geeft dit aan bij één van de medewerkers en dan zorgen ze er alsnog voor dat je deze snel in huis hebt.

Verscheidene andere diensten

Deze drankenservice is niet alleen te gebruiken voor het bestellen van heerlijke speciaalbiertjes, likeuren, wijnen en whisky’s. Je kunt er ook terecht voor unieke relatiegeschenken, speciaal voor jou op maat gemaakt. Jij geeft aan wat je nodig hebt en de medewerkers van Drankenservice André Knol maken er een mooi geschenk van. Daarnaast is er ook een kleine verhuurservice waarmee je tapinstallaties, koffiezetapparatuur, glaswerk en bierbanken kunt huren. Wat je behoeften ook zijn, deze drankenservice uit Almelo regelt het voor je. Met een passie voor een kwalitatief drankje is voor hen geen verzoek te gek.