Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Kinderen

Speelkleden

Leg je kleintje op een uiterst zachte Baby speelkleed van Liefboefje terwijl ze zich bezighouden met een leuke ervaring. Het gebruik van een speelkleed is niet alleen leuk voor uw kind, maar moedigt het ook aan om actiever te worden terwijl het zich voorbereidt op de volgende fase van hun ontwikkeling. Of je nu kiest voor een eenvoudig maar effectief houten model of een innovatieve speelkleed van Liefboefje met een hele reeks zintuiglijke lekkernijen, we zijn ervan overtuigd dat we het beste activiteitsapparaat hebben dat aan hun behoeften voldoet. Als het gaat om de ondersteunende en essentiële onderlaag, leveren we speelmatten voor baby’s gemaakt van comfortabele schuimmaterialen en gezellige stoffen met waterdichte eigenschappen. Afhankelijk van de grootte van je kinderkamer en het interieur, hebben we ervoor gekozen om speelkleden op te nemen met compacte tot grote ontwerpen met aantrekkelijke stijlen die garanderen dat je die geliefde baby zult zien glimlachen en vertederend giechelen.

Waar moet je op letten bij het kopen van speelkleden

Net als bij de meeste babyproducten, wil je er zeker van zijn dat je let op het soort materiaal waarvan de speelmat van je kleintje is gemaakt. Of het nu gaat om biologisch katoen of polyester dat bestand is tegen je ruige lieverd, kiezen voor een babyvriendelijk materiaal is essentieel.

Baby’s en peuters zijn absoluut rommelig en het hebben van een speelmat die in de was kan worden gegooid voor een snelle verfrissing is een redder in nood. Zoek naar een speelmat die in de machine kan worden gewassen of gemakkelijk kan worden afgeveegd met een doek om je leven gemakkelijker te maken.

Ontwikkelingsmijlpalen

Terwijl je baby van de kindertijd naar de peuterleeftijd gaat, heeft hij een waslijst met mijlpalen die hij met de juiste speelmat kan bereiken.

“De meeste speelkleden hebben gemakkelijk bereikbare zintuiglijke speeltjes, bijtringen, spiegels en texturen waar de baby zich op kan concentreren en voelen. Dit begint het leerproces en wekt de wens van de baby om te draaien en gewicht te verschuiven terwijl hij op de buik ligt.

Van hen aanmoedigen om rechtop te gaan zitten tot hen begeleiden om speelgoed vast te pakken, de juiste speelmat kan uw kleintje ondersteunen bij hun mijlpalen.

Dimensies

Voordat je een speelkleed voor baby’s koopt, moet je de afmetingen van de mat controleren om er zeker van te zijn dat deze past waar je hem nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten speelkleden en de maten waarin ze verkrijgbaar zijn, dus het is een goed begin om te kiezen wat voor soort matten je zoekt.

Als je bijvoorbeeld alleen een klein speelkleed voor je pasgeboren baby wilt, zijn die meestal kleiner dan een speelmat die ook dienst doet als vloerkleed. Of, als je hardhouten vloeren hebt en je wilt gewoon een mat die zacht is voor baby’s om op te kruipen, dan nemen die waarschijnlijk meer ruimte in beslag op je vloer.