Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Gezondheid

Waarom wordt de een sneller dronken dan de ander

 

Het is een vraag die we ons wel eens stellen als jij de hele nacht hebt zitten overgeven na een avondje uit en je vriendin eruit ziet alsof ze net uit haar schoonheidsslaapje is ontwaakt. Want waarom ben jij sneller dronken geworden dan je vriendin en heb jij meer last van een kater dan haar? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel eenvoudig. De ene persoon kan gewoon meer alcohol verdragen dan de andere. Als je vriendin bovendien 3 x per week gaat lopen en haar conditie dus een pak beter is dan die van jou, kan dat er ook wel voor iets tussen zitten. Wat aan je conditie doen is dus de boodschap!

Premulon helpt je erboven op

Zo snel mogelijk nuchter worden en er terug zo goed uit zien als je vriendin is het enige wat je op zo’n moment wil. Gelukkig bestaat er een anti alcohol middel genaamd premulon die hiervoor kan zorgen. Wat doet deze nu juist en waarom verlost ze ons snel van onze kater? In deze anti alcohol middel zit namelijk Asparagine, afgeleid van het woord asperge. Dit is een bloedzuiverende stof, die in allerlei voedingsmiddelen zoals noten en vis zit en die er voor zorgt dat alcohol sneller wordt afgebroken in het lichaam. Je lichaam heeft uit zichzelf al van deze stoffen maar deze zijn uiteraard uitgeschakeld door het alcohol verbruik waardoor je lever het niet meer op zijn eentje aankan. Alcohol zorgt ook voor de afbraak van vitamines en mineralen en premulon compenseert dit tekort.

 

Maak zelf je eigen anti kater drankje

Wat je ook kan proberen is om zelf je eigen brouwseltje tegen een kater te ontwikkelen. Eieren is goed om je kater tegen te gaan maar het is begrijpelijk dat je de ochtend na een kater geen hap door je keel krijgt. Wat je dan doen is een anti kater drankje te maken van geklutste eieren. Dit zal voor jouw misschien wat beter naar binnen gaan. Uiteraard is dit voor iedereen anders en kan het zijn dat het voor jou niet werkt, maar uitproberen kan geen kwaad. Je nog slechter voelen dan je je nu al voelt zal waarschijnlijk quasi onmogelijk zijn. Vergeet wel niet dat dit geen middel is om sneller nuchter te worden en dit meestal ook maar een oplossing is die eventjes helpt om je wat beter te voelen.

 

Hydrateer en ga sporten

Water drinken is gezond en als je een kater hebt, heb je hier nog meer nood aan dan anders. Je lichaam en hersenen zijn uitgedroogd door de alcohol, hydrateren is dus de boodschap. Doe dit in combinatie met een paar toertjes lopen en je alcohol eruit te zweten en je zal je hoogstwaarschijnlijk snel een stuk beter voelen.

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht