Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Architectuur

Is een maquette laten maken een goed idee voor jouw project?

De wereld wordt steeds digitaler. Er zijn steeds minder tastbare brochures te vinden van projecten. Het scheelt natuurlijk ook een hoop. Onder andere papier maar denk ook aan de hoeveelheid werk bij kleine aanpassingen. Toch merken we dat maquettes nog steeds een hele populaire vorm zijn van het presenteren van een project. Waarom?

 

Waarom zou je een maquette laten maken?

Een maquette maakt dingen visueel. Het laat zien hoever gebouwen van elkaar afstaan en hoe een wijk is opgebouwd. Hoe is de infrastructuur van de omgeving? Hoeveel privacy heeft iemand in een woning? Ontzettend handig en nog steeds erg effectief. Mensen zijn nog steeds erg visueel ingesteld. Maar, niet iedereen kijkt heel graag van een scherm. Soms is iets ‘tastbaars’ gewoon veel aansprekender. Zeg nou zelf, zo’n helikoptervlucht vanuit alle hoeken is toch fantastisch marketing-materiaal?

 

Is een maquette laten maken duur?

Nee, bij Blaised staan we voor snelheid en betaalbaarheid. Dit betekent dat we rekening houden met de mogelijkheden binnen het project. Wat heb je nodig om een maquette te laten maken? De juiste afmetingen en het liefst ook foto’s en plattegronden van de omgeving. Op die manier kunnen we de meest waarheidsgetrouwe maquette maken.

 

Een maquette laten maken: een fijne houvast voor je potentiele klanten en kopers.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht