Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

De ontdekking van botox

De laatste jaren kun je de magazines niet openslaan of er valt wel iets te lezen over botox. In korte tijd is het wondermiddel zeer populair geworden en ook dus zeer bekend. Wie heeft er nou nog niet over botox gehoord? Maar waar komt dit middel eigenlijk vandaan?

In de cosmetische branche wordt botox nog niet zo gek lang gebruikt maar dat wil nog niet zeggen dat het middel in andere branches niet al gebruikt werd. Zo werd botox vroeger al langer gebruikt om onder meer migraine en overmatig zweten te behandelen. Eigenlijk per ongeluk werd er toen ontdekt dat botox ook helpt tegen rimpels en dergelijke. Hierna duurde het niet lang voordat het middel zijn intrede deed in de cosmetische branche.

Zo ook in Nederland waar je nu dankzij bijvoorbeeld een botox behandeling Rotterdam er weer tien jaar jonger kunt uitzien. Botox behandelingen zijn de laatste jaren stukken goedkoper geworden waardoor het bereikbaarder is geworden voor het grote publiek. Wat nog wel goed is om te weten dat 1 bezoekje aan  botox Rotterdam niet voldoende is om er weer jaren lang goed uit te zien. Een nadeel van botox is namelijk dat het effect slechts tijdelijk is. Botox begint na drie dagen te werken, na zo’n drie maanden verdwijnt het effect weer. Wat wel weer erg voordelig is dat een botox behandeling maar weinig risico’s inhoudt. Het enigste wat in principe fout kan gaan is dat er te veel ingespoten wordt of dat een patiënt er heviger op reageert, waardoor wenkbrauwen kunnen zakken.

Als je naar een echt goede kliniek gaat heb je ook nog is de garantie dat dit niet gebeurt. De klinieken van Injectables staan bijvoorbeeld bekend als zeer betrouwbaar en leveren precies op maat gemaakte diensten voor alle klanten. De klantervaringen van dit bedrijf zijn dan ook zeer positief.

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht