Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Toerisme

Breng een romantische avond door in elke Belgische kustgemeente

strandhotel blankenberge

Breng een gezellig weekend door aan zee, met niet alleen een lange strandwandeling, maar ook een romantische avond! We zijn altijd op zoek naar plekken waar je samen kunt genieten.

De Panne

Een van de beste restaurants in De Panne is Hostellerie Le Fox. Stéphane Buyens zorgt met lokale producten voor de perfecte combinatie tussen klassiek en modern. Je kunt niet alleen eten, maar je kunt ook blijven! Hostellerie Le Fox zei: “Rijd niet onder invloed, maar breng de nacht door.”

Nieuwpoort

Vind je de nacht in Italië leuk? Bij restaurant Botticelli bent u aan het juiste adres. Je kunt verwachten “la bella Italia” op het bord te krijgen, maar qua sfeer zul je het zeker waarderen!

Koksijde – Oostduinkerke

Voor degenen die een unieke ervaring willen, is Normandie uw ideale plek! Je kunt er niet alleen eten proeven, maar ook een stukje geschiedenis doorbladeren. Normandie verwijst naar de vroege Franse flagshipstore met zijn naam en vorm. Ook leuk om te weten: deze woonark is een beschermd monument!

Middelkerke-Westende

Frass kan het beste worden omschreven als elegant en charmant. Vreugde is erg belangrijk. Daarom bieden Stefaan en Tineke maar een beperkt aantal locaties aan. Ze zorgen voor gepassioneerde vis, vlees en wild. De perfecte plek voor jullie twee om een ​​romantische avond door te brengen!

Oostende

Bajatzu is een Italiaans restaurant gelegen in Oostende. Dus als je van wijn, eten en entertainment houdt, kun je hier het beste navigeren! Dit is een fijne plek met een comfortabele sfeer en een goede prijs-kwaliteitverhouding. sterk aanbevolen!

Bredene

Ofleur heeft een privé sauna waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen met z’n tweeën. U kunt kiezen tussen comfort en gezondheid en ontspanning en gezondheid. Voor degenen die van entertainment houden, kies dan voor comfort. Hou je van luxe? Dan is de lounge iets voor jou!

De Haan

De Bleu Chaud ligt op slechts een paar meter van het strand. Dit is een plek voor vleesliefhebbers. U kunt genieten van een pure keuken gemaakt met gezonde en lokale producten. Elk gerecht heeft de juiste wijn of bier. Het complete plaatje vind je hier!

Blankenberge

Een boeiende avond in Blankenberge? Lapereau is een stijlvolle bar met een internationale uitstraling. Ze werken met verse producten en high-end merken. Als u ’s avonds een cocktail wilt drinken, onthoud dan dit adres!

Knokke-Heist

Yssi’s café vertegenwoordigt de bierhal, Apero en het nachtleven. Diverse cocktails en diverse dranken. Hier eet je ook heerlijke huisgemaakte hamburgers! “‘S Avonds voorzien ze je van de beste muziek en een speciale gast-dj!

Zeebrugge

Viseters kunnen bij Martin’s visrestaurant terecht! Hier haal je de beste zeevruchten uit de Noordzee.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html