Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Cadeau

Het kopen van een cadeau voor je vriend

Houd rekening met de verzendtijd als je online winkelt. Koop je een cadeau voor een bepaalde datum, zoals een verjaardag of een jubileum, dan spreekt het vanzelf dat je het cadeau op de dag zelf klaar moet hebben, en liefst minstens een paar dagen eerder. Veel porto’s doen er 1-2 weken over om een pakje op je deurmat te krijgen. Je moet met deze vertraging rekening houden als je je aankoop doet. Vanwege onvoorziene problemen met de postdienst is het een goed idee om jezelf minstens een week speling te geven.

Als je vriendje bij je woont, moet je rekening houden met het risico dat hij degene is die het pakje eerder dan jij op je stoep ziet liggen. Als dit een risico is kun je het pakket beter ergens anders laten bezorgen, zoals bij een vriend.

Bestel of koop uw cadeau. Of je nu naar een winkel gaat of het cadeau online koopt, er komt een moment van de waarheid waarop je je geld overhandigt en het cadeau krijgt. Hoewel je vriendje waarschijnlijk dol zal zijn op het cadeau dat je voor hem hebt gekocht, is het altijd een goed idee om te vragen om een cadeaubon. Als je vriendje om wat voor reden dan ook liever iets anders heeft, kan hij daarvoor in de plaats een tegoedbon krijgen.

Bij onlineaankopen duurt het minstens een week voordat het bij jou op de deurmat ligt.

Maak het cadeau klaar of pak het in. Hoewel het inpakken soms wordt gezien als een onnodige toevoeging, draagt de tijd die het kost om het cadeau uit te pakken bij aan de spanning, waardoor het geven van het cadeau leuker wordt voor zowel jou als je vriendje.
Je kunt je cadeau ook in een envelop doen als het vrij klein is.

Weet je nog geen kerstcadeau voor hem? Kijk dan eens naar een stoer kerstpakket.